BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 96, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 109 kvm
  • Såld
  • 4756
  • 326
  • 20097
Värdera din bostad

Beskrivning

Exklusiv och toppmodern bostad i hörnläge med stora fönsterpartier för den kräsnaste köparen. Nu finns chansen att förvärva denna unika pärla i Oscar Properties historiska projekt Bageriet!

Unik bostad i det eftertraktade Oscar Properties projektet Bageriet. En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt. När man sett bostaden och dess fantastiska läge så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo! Unikt boende där hela lägenheten befinner sig i den historiska knäckebrödsfabriken i projektet Bageriet. Här har Oscar Properties bevarat gamla rustika detaljer kombinerat med material av modern design.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som har goda garderobsutrymmen. Från hallen når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är ljust med fina profilerade fönsterpartier för vackra ljusflöden. Här finns gott om plats för sällskapsmöblemang för avkoppling, umgänge och bjudningar. 

Special- och arkitekt ritat kök, bänk- och högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Diskho i rostfritt stål. Stor Köksfläkt i vitt utförande med inbyggd och dimbar belysning. Blandare från Dornbracht i kromat utförande. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl och frys med ett högskåp bredvid, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn med bl.a. självrengöring samt en induktionshäll. Dimbar designbelysning på både vägg och tak. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Från hallen når man bostadens första badrum som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, samt dusch med takduschset med special ritad och rörlig glasvägg. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. Komfortvärmegolv med gradinställningsfunktion.

Bostadens tre mycket rymliga masterbedrooms når du från köket. Samtliga sovrum är otroligt tilltagna med generösa ytor för större säng och annat möblemang. 

Bostadens andra badrum ligger intill sovrummen. Stilrent badrum med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, tvättställ, dusch med takduschset med special ritad och rörlig glasvägg samt tvättmaskin och torktumlare. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. Komfortvärmegolv med gradinställningsfunktion.

Intill sovrummen finns det även en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter! Detta är en bostad som måste ses på plats!

 

- Exklusiv och toppmodern bostad med fantastiska ytor

- Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. Vitmålade väggar

- Fantastisk planlösning

- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Rymligt förråd beläget på samma våningsplan