BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Götalandsvägen 232

  • 5 rum och kök
  • 118 kvm
  • Såld
  • 4491
  • 738
  • 3017
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en mycket välplanerad 5:a om hela 118 kvm, belägen på vån 6 i en nyproducerad fastighet. Lägenheten har ett ostört läge utan grannar ovan och är helt insynsskyddad. Den har öppna och sociala ytor, stort kök och vardagsrum, samt inglasad balkong i västerläge. Från köket kan man njuta av soluppgången på morgonen, och från balkongen kan solnedgång och oslagbar utsikt över Älvsjös villakvarter erbjudas. Vidare består lägenheten av fyra rum förutom kök och vardagsrum; två åt vardera håll i lägenheten. Den har två badrum med dusch eller badkar, och en hall med gott om förvaring och intilliggande klädkammare. Lägenheten är i toppskick, så det är bara att flytta in. 

Läget är mycket centralt och attraktivt, med endast några minuters promenad till Älvsjö Torg, vilket ger mycket bra kommunikationsmöjligheter via buss eller pendeltåg. Älvsjö Torg har ett fullt serviceutbud med butiker, mataffärer och restauranger. Lägenheten ligger inom ett kort promenadavstånd till skolor, förskolor, och vackra Älvsjöskogen där det finns upplysta löpspår och stor äng för annan aktivitet. Till Långsjön är det cykelavstånd, och vid Långsjön kan man bada på sommaren och åka skridskor på vintern.

Sammantaget en unik chans att förvära en fantastisk lägenhet med ett läge som erbjuder närhet till natur och smidiga kommunikationer, i en stadsdel som är på stark tillväxt. 

Välkommen på visning!

 

Allmänt
Lägenheten ligger i en nyproducerad fastighet där första inflytt var 2018. Den är i toppskick och är utrustad med modern köksutrustning och klädvård. En fin ekparkett finns i hela lägenheten, utom i hallen där det ligger klinikers och i badrummen som är helkaklade. Lägenheten sträcker sig från öst till väst vilket ger ett enastående ljusinsläpp och känsla av rymd. 

Hall
Välkomnande möblerbar hall med ett snyggt och praktiskt klinkergolv. I hallen finns inglasad ELFA-garderob med skjutdörrar samt bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Till höger om hallen och i väster i fastigheten ligger så det rymliga vardagsrummet som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna som ger god kontakt med balkongen och den fina utsikten. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Inglasad balkong
Med bästa solläge i väster har man här sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Solen når balkongen redan tidig eftermiddag. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för andra utemöbler. Balkongen är försedd med flexibel och helt öppningsbar inglasning vilket skapar ett extra uterum de kallare årstiderna. 

Kök
Till vänster från hallen och i öster ligger ett toppfräscht kök där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består dubbla kyl/frysar, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. Den som vill kan ta bort ett av sovrummen med österläge för att få ett ännu större och öppnare kök, vg se sträckade linjer på planlösningen. 

Fyra rum
Lägenheten rymmer fyra lättmöblerade sovrum utan insyn. Två av sovrummen ligger i väster, på vardera sida om vardagsrummet och de andra två sovrummen ligger intill varandra bredvid köket. Det största sovrummet ligger i väster och har badrummet en suite. De två rummen i öst ligger nära det mindre duschrummet. 

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare. 

Dubbla badrum
I lägenheten finns två snygga badrum för problemfria mornar. Det större badrummet som ligger en suite med det största sovrummet har badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. Badrummet är även utrustat med utrymme för klädvård med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta. Det andra badrummet är utrustat med dusch, duschvägg i glas, toalett och tvättställ.

Förråd
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.