BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta - Farsta strand

Filipstadsbacken 56, Vån 6/6

  • 1 rum och kök
  • 30.5 kvm
  • Såld
  • 3163
  • 562
  • 1675
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga bostad om 30,5kvm på populär adress. Här bor du högst upp i huset, med en helt enastående utsikt över stads- och naturområden. Med några minuters promenad finns mycket goda kommunikationer som tar dig in till stan på 11 min. Härliga promenadstråk och badställen vid Magelungen. Eller varför inte laga mat i det separata köket och umgås med familj och vänner i vardagsrummet med solnedgången i horisonten?

Detta är en pärla som måste upplevas på plats!

Välkomnade hall med charmig tapet från William Morris och god plats för avhängning av ytterkläder. Hallen tar dig vidare in till vardagsrummet som är hjärtat i bostaden. Här finns gott om plats för matbord, soffgrupp och en egen yta för säng med smart draperi som avskiljer. Separat, yteffektivt kök utrustat med kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Fönsterpartierna i vardagsrum och kök ger ett härligt ljusinsläpp vilket skapar ett behagligt ljus i bostaden. Utsikten är dessutom en av områdets bästa med spektakulär utsikt över vatten, natur och stadsmiljö i vackert syd/västläge.

Bostaden har bevarat vackra, tidstypiska originaldetaljer. Kaklat badrum med badkar och wc. Genomgående mattlackad ekparkett från 2019 i hall, vardagsrum och kök samt väggarna är nymålade i behagliga färger. Säkerhetsdörr har nyligen satts in i hall. Från vardagsrummet nås den rymliga klädkammaren. En trappa upp finns ett stort vindsförråd samt ytterligare ett matkällarförråd i källaren.

Stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad om 1 999kr/kvm. Stor gemensam tvättstuga finns i källaren i huset. Det finns gott om parkeringsplatser på gatan utanför med gratis parkering i hela 7 dygn.

- Charmiga originaldetaljer
- Separat kök med ordentlig plats för matlagning och förvaring
- En av områdets bästa utsikter i syd/väst med sjöutsikt
- Otroligt välplanerad bostad
- Gott om förvaring i rymlig klädkammare, vindsförråd en trappa upp samt matkällarförråd
- Nära till natur samt sjöarna Magelungen och Drevviken
- Goda kommunikationer med tunnelbana, pendeln och bussar på gångavstånd
- Nära till farsta centrum med stort utbud av butiker, restauranger, gym och annan service.

Kontakta mäklaren för mer information och med möjlighet att få se bostaden.
Varmt välkommen på visning!