BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö centrum

Johan Skyttes väg 198 3tr

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 6803
  • 1150
  • 3570
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna mycket smakfulla och generösa 2:a i populära Älvsjö centrum - 1 minut från pendeltåg och bussar. Elegant renoverad under 2021 där lägenhetens charm, karaktär och moderna renovering, samspelar på ett fint sätt i harmoni - bara flytta in och njuta direkt!

Stora ytor på 66 kvm där ägaren varsamt och med omsorg renoverat för att behålla originalkänslan men i 2021 års tappning. Här blandas charmiga 30-tals detaljer, som bevarade fönster, fönsterbrädor i sten, snickerier och spegeldörrar, med fräscha nya ytskikt och kök i toppskick. En takhöjd på ca 2,7 meter skapar en rymlig känsla, smakfulla ljusa färgval, eleganta golv genomgående i rummen. Tillgänglig planlösning mellan ett generöst kök, ett ljust och luftigt vardagsrum och ett mysigt sovrum. Belägen högst upp i huset, med fönster i två väderstreck och balkong. Stabil förening och låg avgift. 

Lägenheten har ett fint läge i Älvsjö centrum. Här finns restauranger, mysiga cafeér, blomaffärer och livsmedelsaffär. Väldigt god kommunikation med pendeltåg och bussar.

*****
Kök – hemtrevligt och charmig
Mycket hemtrevligt kök med bistrokänsla i toppskick från 2021, perfekt rum att inspireras i för mästerkocken! Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Bänkskiva i marmor, plats för matbord 4-8 personer, fönster ut mot Älvsjös villakvarter i ljust västerläge. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys, samt ugn/ micro. Ett generöst och socialt kök för middagar och umgänge.

***** 
Vardagsrum – underbar atmosfär
Fint vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av takhöjden, de ljusa harmoniska färgvalen, öppen spis (dekorationsspis) och bra möbleringsmöjligheter. Fina fönster ut mot villaträdgårdarna i kvällsläge. I rummet finns gott om sällskapsytor med plats för både soffgrupp, skrivbord och övrigt passande möblemang.

*****  
Sovrum - rogivande och lugnt
Ett rogivande och fint sovrum, bra med plats för dubbelsäng och utgång till balkong. Sovrummet är verkligen generöst så plats för arbetshörna och förvaring är inga problem. Trägolv och målade väggar samt elegant fondtapet. 

***** 
Badrum – stambytt och fräscht
Väldisponerat stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ och handdukstork. 

***** 
Hall – välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall, som på ett trevligt sätt öppnar upp mot lägenhetens värme och charm. Bra med plats för avhängning av ytterkläderna, skön golvvärme att kliva in på, och även här skulle man få plats med arbetshörna och extra förvaring i garderober. 

***** 
Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.