BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Sicklingsvägen 10

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 4596
  • 848
  • 2243
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på Sicklingsvägen kan du se fram emot en skön tillvaro, och en kvällshimmel som spelar vackra spratt ovan molnen. Lägenheten är i fint skick och renoverad löpande under några år. Att lägenheten är placerad på andra våningen innebär att du kommer upp lagom över marken vilket räcker för utsikt när inga grannhus är närgångna på det hållet. Vackert ljus rätt igenom lägenheten, vilket är en härlig kvalitet som man lätt tar för given.

Det moderna och sociala utrymmet kök-och-vardagsrum är hemmets hjärta. Som du ser så har du plats för både matbord och lite mer tillbakalutat njutande. Sen om du ställer det ena här eller där spelar mindre roll. Väldigt lätt att möblera i rummet, med andra ord. Ett litet bord som kan bli riktigt stort när det behövs kan också vara ett bra alternativ. Här är det enkelt att föreställa sig ett och annat cocktailparty i goda vänners lag. Det blir något att se fram emot! Balkongen inrymmer både utemöbler och ett kryddland. Den romantiska potentialen för en date ska inte underskattas.

Härlig feeling i köket som är ovanligt rymligt med gott om arbetsyta och många skåp. Ett väldigt trivsamt kök med allt du behöver på armlängds avstånd, och stort nog för två att dela på hushållsbestyren. Samtidigt nära att slå sig ner vid bordet och bara låta sig servas. Fram med deg och kavel så har du snabbt sötebröd till kaffet.

I sovrummet infinner sig lugnet och de dova färgerna ger rummet sitt mjuka intryck. Om du känner att du behöver och vill så går det finfint att ställa in ytterligare garderober eller någon annan snygg förvaring för kläderna. Men annars är det ju skönt att hålla det luftigt som nu, eller hur?

I hallen ligger ekparkett,  vilket binder samman det hela på ett mycket smakfullt vis och skapar harmoni för ögat. Dessutom är det superenkelt att hålla det rent och prydligt, tack vare den rymliga klädkammaren.

I badrummet är det inte mycket att tillägga, bilderna säger det mesta. Men en komplett lägenhet är alltid utrustad med tvättmaskin, även här såklart.

Här kan ni bo kvar även om tvåsamheten resulterar tillökning. Sovrummet har plats för spjälsäng utan problem, eller arbetsplats om du plnaerar att jobba hemifrån. Det finns även förvaringsmöjligheter som är redo för kavajer, klänningar och gulliga sparkdräkter. Men akta dig för en snygg fåtölj, den kan lätt bli full av kläder.

I Gubbängen finns Majroskogen precis runt knuten. Det tar mellan 1-2 minuter att gå till tunnelbanan och 1 minut till för att komma till Coop. Det är samma avstånd för att skicka och hämta post. I centrum finns nu idag Morelli som gör Italiensk glass, gelato. Det går även att få sig en Pizzaslice och italienska delikatesser.
Utanför entren till porten så finns Storasyster stenugnsbageri där man kan avnjuta en fika med rykande färskt bröd. Ett par kilometer bort finns Bageriet bak, i samma riktning även hökarängsbadet och alla badplatser som finns i sköndal. Med 2 stationer på tunnelbanan så är du i Farsta där ett stort köpcentrum finns. Det tar ca 19 minuter att ta sig in till T-centralen.