BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ekudden

Ekuddsvägen 27, 9tr

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • 4.200.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Ekuddsvägen 27 - din dröm om det perfekta hemmet blir nu verklighet. Denna underbara tvåa, om 61,5 kvadratmeter, erbjuder ett fantastiskt boende med en oslagbar utsikt. Låt oss ta dig med på en rundtur i denna pärla:

Fantastisk utsikt:
Från fönstren och balkongen i väst kan du njuta av en makalös utsikt över vatten, trädtoppar, Hammarbybacken och Sickla Köpkvarter. Varje kväll kommer du att ha solnedgången som granne, och det är svårt att inte förlora sig i den förtrollande skönheten.

Funktionellt kök:
Köket är ljust och rymligt, med gott om bänkyta, skåp och lådor. Här finns även plats för ett matbord intill västvänt fönster, vilket gör detta till den perfekta platsen för sena middagar med familj och vänner.

Lättmöblerat vardagsrum:
Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat, vilket ger dig möjlighet att skapa din alldeles egna oas. Här kan du slappna av och bara njuta av den otroliga utsikten utanför fönstren.

Rymligt sovrum:
Sovrummet är tillräckligt stort för en dubbelsäng och har en platsbyggd garderobsvägg längs hela långsidan. Här finns gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter.

Praktisk hall och klädkammare:
I hallen finns en garderobsvägg och en praktisk klädkammare, vilket ger dig ännu mer förvaringsmöjligheter och ordning i hemmet.

Stambytt badrum:
Badrummet är stambytt och helkaklat, och det erbjuder både en dusch och en tvättmaskin för din bekvämlighet.

Läget:
Lägenheten har det absolut bästa läget i området med en ostörd utsikt som gör att du kan koppla av och njuta av naturens skönhet. Promenadstråk längs Järlasjön tar dig in till det populära shoppingcentret Sickla Köpkvarter, och längs vägen finns nya, fina badbryggor för härliga dopp och avkoppling vid vattnet.

Föreningen:
Föreningen är välskött och har endast 5276 kr/kvm i skuld, vilket ger dig ekonomisk trygghet. Inga planerade avgiftshöjningar betyder att du kan känna dig säker i din ekonomi. Dessutom har föreningen ett parkeringsgarage med parkeringsdäck som är reserverat för medlemmarna, vilket gör parkering enkelt och bekvämt.

Det här är en unik möjlighet att få bo i en lägenhet som inte bara erbjuder komfort och stil, utan också en magisk utsikt och närhet till allt du behöver. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva Ekuddsvägen 27 själv. Här kan ditt drömboende bli verklighet!