BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 166

  • 3 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 87 kvm
  • Såld
  • 2100
Värdera din bostad

Beskrivning

Med den här uteplatsen önskar man gärna att det vore sommar året runt! Väl tilltagen i storlek och gott om plats för ett matbord, solmöbler, växter och en grill. Ett långbord går att duka upp såväl ute som inne i bostaden tack vare de stora sociala ytorna. Lägenheten har en påtaglig radhuskänsla och är ursprungligen en 2:a men nyttjas som en 3:a av nuvarande ägare. De stora ytorna möjliggör flera olika möbleringsalternativ, är du bara i behov av att sovrum så går det med enkla medel att göra köket större så att ett matbord får plats. I anslutning till det ena sovrummet finns en riktigt stor klädkammare som också passar perfekt som hemmakontor/hobbyrum.

Att många väljer att flytta inom föreningen är ett gott betyg för Brf Tulpanträdet. Som boende här har du tillgång till bl.a pool, bastu, gym, festlokal, övernattningslägenheter, fyra tvättstugor och varmgarage.

Cirka 5 min promenadväg bort nås Älvsjö torg med caféer, restauranger, mataffär, butiker och bra allmänna kommunikationer. Det finns gott om grönområden i närheten, bl.a Solbergaskogen och Älvsjöskogen. Området är också omtyckt bland barnfamiljer då det finns många förskolor- och skolor.
Parkleken Kristallen och den nya lekparken Apelsinen ligger på nära gångavstånd. 

Området är i ett expansivt skede och för mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm

Uteplats
Den glasade dörren leder ut till den underbara uteplatsen som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Här kommer mycket tid att tillbringas och plats finns för många gäster. Tack vare den stora ytan finns utrymme för olika sittgrupper och en massa växter, perfekt för den som är trädgårdsintresserad. Uteplatsen omgärdas av en häck som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret.

Vardagsrum 
Den som uppskattar stora sällskapsytor kommer att gilla det här hemmet. Under sommarhalvåret blir uteplatsen en förlängning av vardagsrummet. Att vardagsrummet ligger i anslutning mot köket möjliggör att duka upp långbord för flertalet gäster. Det finns gott om möblerbar yta för t.ex en soffa, soffbord, TV-möbel, bokhylla och matbord. 

Kök 
Köket med gråblåa luckor har gott om skåpförvaring och bra bänkyta. Här finns kyl/frys, ugn, mikro, hällspis och diskmaskin. Utrymme finns för ett mindre matbord. För den som önskar större matbord går väggen mot det angränsade sovrummet att tas ned.

Sovrum 1
I anslutning till vardagsrummet nås det här drömsovrummet med walk-in-closet! En dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en läsfåtölj finns det utrymme för.

Klädkammare/kontor
Riktigt bra klädkammare som idag nyttjas som ateljé/hobbyrum av nuvarande ägare. 

Sovrum 2 
Det här fina sovrummet, som angränsar till köket, tillhör idag familjens dotter Freya. Plats finns för säng, nattduksbord och skrivbord. 

Badrum 
Stort badrum med kakel och klinker och fina detaljer såsom väggnischen och den stora vägghängda spegeln. Badrummet är utrustat med badkar, duschkabin, handfat och WC. 

Hall 
Hallen är alldeles lagom stor och har utmärkt garderobsförvaring. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett rymligt källarförråd.