BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Ödmårdsvägen 1

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 4486
  • 871
  • 4958
Värdera din bostad

Beskrivning

I natursköna och populära Traneberg finner ni denna ytterst attraktiva och välplanerade 3a! Med gavelläge och fönster i tre väderstreck känns lägenheten otroligt ljus och härlig med insynsfri utsikt över grönskan ned mot Ulvsundasjön. Endast en halvtrappa upp passar denna lägenhet dig med planer om tillökning ypperligt. Lägenheten har ett genomgående fräscht skick med ett uppdaterat kök bland annat. Här har ni ett inflyttningsklart boende med en genomtänkt planlösning som passar väl för paret som för familjen med högt ställda krav på bekvämlighet och läge. Föreningen som äger marken och har välskötta fastigheter med låga avgifter och är en av Tranebergs bästa.

Ljus och välplanerad lägenhet. Ett komplett boende med stort vardagsrum med plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Utmärkta förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober i både hall, båda sovrum och en smart generös walk-in-closet i master bedroom. Lägenheten har gott om originaldetaljer från byggnadsåret med en härlig funkischarm och en generös takhöjd om ca 2.70.

Köket är fullt utrustat med gott om arbetsytor och förvaring samt en matplats för 4-6 personer. Köket är nyligen renoverat och har utrustats med samtliga nyare vitvaror av hög kvalitet. En härlig inramande grönska utanför som utsikt vid matlagningen.

De stora fönsterpartierna som vetter åt tre håll ger ett fint ljus under hela dagen. Vidare finner ni två ombonade och rofyllda sovrum, perfekt som master bedroom och barnrum. Fräscht badrum med dusch, handfat och wc samt vädringsfönster. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. I porten bredvid finns tillgång till tvättstuga och cykelförråd finns i källaren samt barnvagnsförråd.

Här bor ni i en trevlig förening med god gemenskap bland de lugna, attraktiva och trivsamma kvarteren i Traneberg med närhet till natursköna promenadstråk vid Mälaren. Närområdet bjuder på både bad och grönskande natur. Vid Alviks Torg finns en stor välsorterad ICA-butik, post, banker, inredningsbutiker, blomsteraffär, klädbutiker, sportanläggningar samt ett flertal caféer, pizzerior och restauranger t ex trevliga Sjöpaviljongen. I Tranebergsområdet finns vårdcentral matbutik, restauranger, apotek, motionsslinga, strandpromenad, badplatser, Tranebergs småbåtshamn, lekplats och fotbollsplan m.m. Goda kommunikationer med kort promenadavstånd till Alviks T-bana vilket är en bra knytpunkt med både tvärbanan, Nockebybanan och buss 114 som trafikerar direkt utanför.

- Ljus och välplanerad lägenhet med härlig utsikt med grönskan ned mot Ulvsundasjön inpå - perfekt för familjen!
- Stora fönsterpartier åt tre håll tack vare gavelläget som ger ett otroligt fint ljusinsläpp i hela lägenheten under hela dagen
- Två väl tilltagna sovrum med plats för dubbelsäng och smart platsbyggd garderobslöning
- Renoverat kök med och goda arbetsytor samt all maskinell utrustning
- Familjärt närområde med ett flertal lekplatser och grönområden på lugn återvändsgata
- Stabil förening med låga avgifter som äger marken, välskötta fastigheter, lätt och hitta parkering utanför
- 10 minuters gångväg till Alviks centrum och T-bana samt goda bussförbindelse med buss 114 direkt utanför porten
- Tyst och grönskande omgivning med chans till bad och motionsslingor