BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen - Örby

Skebokvarnsvägen 84

  • 5 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 2949
  • 4544
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket välplanerat och fint tegelradhus med två underbara uteplatser. Friköpt tomt. Genomgående mycket gott skick. Entréplan med kök, vardagsrum med utgång till en av de trevliga uteplatserna, badrum och en möblerbar hall. Det som vidare utmärker det här hemmet är källarplanet som kan användas som hemmakontor/allrum. Ett mycket smakfullt badrum och bastu finns också i källarplanet. Detta är ett av endast 2 radhus i hela området som faktisk har en källarvåning. På övervåningen finns tre bra sovrum och ett allrum. Centralt läge men med naturen och lugnet precis intill. Underbar tomt på baksidan med både altan och gräsmatta. På framsidan finns en stor trädäckad altan som är omgärdad av grönska. Altanen på framsidan har ett riktigt trevligt solläge.

Närhet till både skola och förskola, bra kommunikationer med promenadavstånd till T-bana, bra bussförbindelser till Älvsjö (pendeltåg) och Liljeholmen (T-bana och Tvärbana). Flera trevliga lekplatser/parker i närområdet.

Entréplan:
Den trädäckade altanen på framsidan bjuder verkligen in till umgänge. Här finns plats för grill, matbord och en massa växter. Attraktivt läge med sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Hallen har bra plats för ytterkläder. På ena väggen i hallen pryder en fin tapet från Svenskt Tenn. Det smakfulla köket är renoverat av nuvarande ägare och har ett fint ljusinsläpp och utsikt över altanen på framsidan. Köket är bl.a utrustat med en självrengörande ugn. Ett köksbord går att duka upp för 6-8 personer. Vardagsrummet har plats för soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet når du uteplatsen på baksidan som har ett riktigt insynsskyddat och trevligt läge. Badrummet på entréplanet är rymligt, har egen utgång mot baksidan, är utrustat med badkar och golvvärme (el).

Övervåning:
Mycket välplanerat våningsplan med 3 sovrum som samtliga är i bra storlek, 2 av dem vetter mot baksidan och det 3:e mot framsidan. Alla sovrummen är fria från insyn. Från det största sovrummet nås en walk-in-closet som rymmer mycket i klädväg. Övriga två sovrum har plats för extra garderober. Allrummet är perfekt att nyttja som TV-rum, lekrum eller hemmakontor. 

Källarplan:
Spiraltrappan leder ner till källarplanet. Mycket bra utrymme som kan användas efter önskemål. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar. En annan trevlig detalj är den dimbara belysningen. I källarplanet finns också ett smakfullt helkaklat badrum och en bastu. Badrummet är bl.a utrustat med dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme (el).