BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 11

  • 4 rum och kök.
  • 95 kvm
  • Såld
  • 7232
  • 2125
  • 2016
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ytterst fin och välplanerad 4,5.a om 95 kvm. Har nyss totalrenoverats med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, nytt kök med härlig köksö, nya fina ekparkettgolv, ommålning av alla ytskikt samt nytt badrum och separat toalett. Genomgående genomtänkt och påkostad renovering som gör detta till den bästa 4-5:an i hela området. Lägg därtill att planlösningen är helt optimal och att lägenheten ligger på vån 7, helt fantastisk utsikt. Fönster åt 3 väderstreck gör detta till en ljus och härlig lägenhet. Öppna sociala ytor, bra förvaring, 3 riktigt bra sovrum samt ett modernt och fint hemmakontor. Balkong med utgång från vardagsrum, här njuter man av solen under hela eftermiddagen och kvällen.

Mycket bra bostadsrättsförening där man senaste åren genomfört alla stora renoveringar. Trevligt är även att föreningen tillhandahåller mycket gemensamma utrymmen i form av välutrustat gym, tvättstuga, cykelförråd och mysigt hobby/spelrum. Föreningen har även flertalet hyresrätter kvar vilket skall ses som en stor framtida intäkt.

Endast ett stenkast bort till Hagsätra centrum med affärer, butiker, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola och grönskande omgivningar.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse!

 

Rumsbeskrivning

Hall
Stor och bra hall med utrymme för avhämtning av ytterkläder samt gott om förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderoben och stor intilliggande klädkammare. Slitstark mörkt klinkergolv vid entrén, övriga hallen och lägenheten har nylagda ekparkettgolv. Snygg belysningsskena som kan vinklas och anpassas efter önskemål.

Vardagsrum + kök
Bra sociala ytor, stort och öppet med fint ljusinsläpp från fönster i både kök och vardagsrum. Här inryms stor matplatsdel för större sällskap, rejäl soffgrupp och även annan möblering. Utgång från vardagsrummet till den fina balkongen i soligt och öppet läge. Det fina köket är helt nytt och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt kök. Bra arbetsytor, mycket skåp för förvaring, dubbla kyl& frys (integrerade), diskmaskin (integrerad), inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd samt induktionshäll med inbyggd fläkt, i den stora köksön. Denna passar även bra att sitta vid och har både snygg och praktisk vitrinskåpslösning. Intill vardagsrummet har man det fina kontoret, perfekt avskild del som är väl anpassat till arbetsrum. Här har man även riktigt bra förvaring i hel garderobsvägg.Kontoret kan även byggas in med väggar för den som önskar ett extra sovrum.

Sovrum 1,2 & 3
Lägenheten erbjuder hela 3 bra sovrum, alla med möjlighet till bra förvaring och i lugna lägen. Plats finns för säng, sängbord, skrivbord etc. Perfekt för barnfamiljen.

Badrum
Fräscht och helt nyrenoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv (golvvärme-el). Dusch, WC, handfat med belyst spegel. Förberett och klart för den som önskar installera tvättmaskin.

Separat toalett
Med ingång från hallen har man det alla 4:or ska ha, en separat toalett. Helt nyrenoverad och fräscht. Snyggt med klinkergolv (golvvärme-el), kaklade väggar, WC och handfat.