BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Björkhagen - Johanneshov

Ystadsvägen 123, 3 +4tr

  • 6 rum och kök
  • 127.5 kvm
  • 9.400.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en stor etagelägenhet med två entrédörrar högst upp i huset precis intill Nackareservatet. Lägenheten bjuder på stora sociala ytor, 5 sovrum, 2 badrum och två balkonger. En sällsynt etagevåning i en fantastisk barnvänlig förening med mysig innergård som bjuder in till både lek och odling.
Bredband ingår i avgiften. Hiss.

Nedre plan
Hall
Bra och rymlig hall med terracotta klinker på golv och tapetserade väggar. Här finns gott om plats för familjens alla ytterkläder både i form av hatthylla men även platsbyggda garderober.

Sovrum
Det ena rummet ligger direkt till höger om entrén. Ett ordentligt sovrum med plats för säng och skrivbord. Här finns platsbyggda garderober och fönster i två väderstreck med härligt ljusinsläpp in mot gård.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt och blått. Här finns allt man behöver som WC-stol, handfat med kommod och spegel ovan, förvaringsskåp ovan tvättmaskin samt badkar. Golvvärme finns.

Kök
Bra arbetskök med en ordentlig matplats.  Det slittåliga golvet i rött på golvet är inte bara praktisk men ger det vita köksskåpen en lite färgglad touch i köket. Bänkskiva i massiv ek med integrerade vitvaror som induktionshäll, varmluftsugn (självrengöring), mikro, diskmaskin och ventilationsfläkt. Stor kyl och frys(självavfrostande) i rostfri. Köket är senast uppdaterad 2009. Härifrån nås även balkong i öst med härligt förmiddagssol. 

Vardagsrum
Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till trevliga tillställningar med sina närmsta. Den enorma helglasade fönsterväggen som går från golv upp till övre plan ger ett sådant fantastisk ljusinsläpp. Härifrån är takhöjden om ca 4,5m upp. Fönstret vetter rakt ut mot föreningens trevliga innergård.
Gott om plats för stor soffgrupp, bokhylla eller tv-möbler. 

Sovrum 2
Stort sovrum i ett fantastiskt hörnläge med fönster i två håll. Här finns plats för stor säng och platsbyggda garderober.

Övre plan

Hall
Här finns ytterligare en entrédörr från vån 4. Möjlighet för avhängning finns i direkt anslutning.

Sovrum 3 + 4
Dessa två sovrum har man byggt till senare och här är det bra golvyta med stort takfönster och härligt ljusinsläpp vilket gör att rummen känns luftiga trots snedtaket. Perfekt som barnrum eller gästrum/arbetsrum. 

Badrum
Helkaklat badrum i blått och vitt. Samma inredning som på nedreplan med WC-stol, handfat med kommod och förvaringsskåp samt dusch Golvvärme finns.

Allrum
Övre plans allrum med snygg tapetserad marimekko vägg med plats för storbokhylla eller vid behov perfekt arbetsyta och plats för loungemöbler. Här är det öppet ner till vardagsrum och kök och ljusinsläppet kommer från det helglasade fönsterväggen.

Sovrum 5
Stort och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggd garderobsvägg. En del av rummet har snedtak och den andra balkongen nås härifrån.

Sammanfattningsvis en mycket ljus och trevlig lägenhet för en stor familj. Genomgående ekparkett i hela lägenheten med tapetserade väggar värvade med målade väggar.  Föreningen har en mycket trevlig innergård med möjlighet att kunna odla i odlingslotter eller i växthus. Tvättstuga finns på nedreplan och ett källarförråd om ca 8,5kvm finns att disponera.