BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Oskarlundsbacken 13, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 5271
  • 1240
  • 3421
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna exklusiva och extremt välplanerade tvåa med stor balkong i ostört läge mot lummig innergård.  Här bor du högt upp i huset med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro och i det smart planerade köket finns verkligen plats för social samvaro och kocken att briljera. Bostaden har stora fönsterpartier som medför rikligt med ljusinsläpp och skapar luftig atmosfär. Här möts man av en modern och mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Härtill finns optimala förvaringsytor via en stora klädkammare med skjutdörrar.

Lägenheten stod färdig 2019 och är i toppskick med vita målade väggar, på golvet ligger ett vacker och ljust parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Både kök och badrum är smakfulla med stilrena och påkostade materialval, allt noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet

Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp. Här finns kort gångavstånd till både kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande
Genom ljudisolerande säkerhetsdörr når du en mycket välkomnande hall med goda avhängningsytor för både jackor och skor direkt innanför dörren. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljust vackert parkettgolv vilket är genomgående i hela lägenheten. I anslutning till hallen finns perfekta förvaring via en inredd klädkammare med skjutdörrar som rymmer säsongens alla kläder. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och stilrent kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda förvaringsytor bakom vita luckor och tilltagna arbetsytor med marmor ovanför. Köksutrustningen består av kyl/ frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt inbyggs ugn och mikrovågsugn. Allt i rostfritt och påkostat från Siemens. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster som medför rikligt med ljusinsläpp och trevlig utsikt över gården. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong  - Sommarens räddning
Med utgång från köket finns en stor solig balkong plats för matbord eller loungemöbler. Här kan med fördel njuta av solen i ostört och blicka ut över den trivsamma innergården. 

Sovrum – Stort och rogivande 
Ligger med ostört läge mot gården. Här finns ett stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp och härlig utsikt över trivsamma innergården. Rummet har plats för dubbelsäng samt arbetshörna eller extra garderober. 

Badrum & WC   Smakfull och påkostat
Snyggt helkaklat badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är välutrustat med wc, dusch med skjutbara glasdörrar, torkställning, kommod och badrumsskåp. I badrummet finns även tvättmaskin med kombinerad torktumlare med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Källarförråd
Till bostaden medföljer ett källarförråd om cirka 3kvm.