BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Tre Liljor 2B, 5 + 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 106 kvm
  • 13.500.000 kr Utgångspris

Beskrivning

Fantastisk vindsvåning om 106 kvm boyta (+25 kvm biyta) fördelat i två etage med dubbla terrasser! Här erbjuds exklusiva materialval, två badrum och öppen spis. Belägen i mysiga kvarter på Tre Liljor, en kort promenad från såväl Odenplan som Hagaparken. Fönster i flera väderstreck samt även takfönster. Som högst ca 5,7 meter i takhöjd med synliga takbjälkar. En våning utöver det vanliga för den som vill ha extra allt!

Nedre plan
Hissen tar oss hela vägen upp till femte våningen och här möts vi av en välkomnande hall som visar oss in i denna vindsvåning utöver det vanliga. Hallen är rymlig samt erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt ytterligare avhängning för ytterkläder. På golvet ligger ett italienskt klinkergolv. I anslutning till hallen nås våningens första badrum som är väl tilltaget i storlek och i ett mycket fräscht utförande med mörkt klinkergolv samt helkaklade väggar. Här inne återfinns wc, handfat, dusch med vikbar glasvägg samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch som kan styras via wifi. Golvvärme. 

Vidare in nås våningens hjärta med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt direkt access till nedre planets terrass om ca 6 kvm belägen i sydvästläge. Stora skjutdörrar i glas avgränsar mellan inne och ute, sommartid kan detta nyttjas som ett extra rum! Här finns plats för sittmöbler och grill för den som önskar. Gourmetköket från Siematic erbjuder extra allt och här finns gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Vita skåpluckor bryter snyggt av mot bänkskivan i svart granit och detta är ett perfekt kök för den som tycker om att laga mat! Alla vitvaror är från Gaggenau så som induktionshäll, varmluftsugn, fläktkåpa, integrerad kaffemaskin samt diskmaskin som kan styras via wifi. I anslutning till köket finns rum för ett matbord som inrymmer 4-8 personer och ljusinsläpp från ett takfönster.

Vardagsrummet erbjuder flexibla möbleringslösningar och gott om ytor för sittmöbler. Takhöjden om ca 5,7 m skapar rymd och för den som önskar finns utrymme att bygga ett entresolplan/loft. Här finns även den fungerande öppna spisen för kalla vinterdagar. Genomgående vitmålade väggar och tak vilket bryter snyggt av mot träfärgat golv samt mörka träbjälkar i taket. Ljusinsläpp från såväl terrassdörrarna som från takfönster.

Övre plan
Trappan leder från hallen och upp på andra våningen. Här möts vi av Master Bedroom med ca 4 meter i takhöjd upp till nock och gott om plats för en dubbelsäng. Fönsternischen är utmärkt som arbetshörna och här finns även flertalet platsbyggda garderober med generösa förvaringsmöjligheter. Även här är väggar och tak målade i vitt vilket snyggt bryter av mot trägolv och synliga takbjälkar. För varma sommardagar finns a/c installerad.

Via Master Bedroom nås ett mindre sovrum som i dagsläget används som barnrum men som även skulle fungera utmärkt som gästrum, tonårsrum eller arbetsrum för den som önskar. Här finns rum för en större säng, förvaringsmöjligheter samt även skjutdörrar som leder ut på våningens andra terrass belägen i nordvästläge som ger kvällssol. Här är man allra högst upp och har utsikt över takåsarna. Terrassen erbjuder plats för såväl sittmöbler samt även grill för den som önskar.

Våningens övre badrum är något alldeles extra. Detta nås via Master Bedroom och här möts vi av guldmosaik från Bisazza, värmegolv och högtalarsystem. På detta badrummets första plan finns vägghängd wc, handfat med kommod samt handdukstork och förvaringsmöjligheter. Ett par trappsteg ner och förbi två takfönster nås dusch samt även ett fristående badkar från Rapsel. Allt detta ger en spa-känsla utöver det vanliga!

En exklusiv vindsvåning som passar lika bra för den lilla familjen såväl som för ett par, en person eller en familj med äldre barn. De olika våningsplanen samt två väl tilltagna terrasser i bra solläge bidrar med villa-känsla och härlig utsikt över takåsar! Badrum utöver det vanliga som gör att man aldrig vill lämna hemmet för att boka in sig på spa. Genomgående högtalare i alla rum, såväl som badrum samt även smart belysning som går att styra via telefonen även när du inte är hemma. Här bor du allra högst upp i en tyst lägenhet som inte skvallrar om att Odenplan endast ligger ett par minuters promenad bort. Nyinstallerad säkerhetsdörr och mycket stabil förening med god ekonomi.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 5 + 6, hiss finns. Lägenhetsnummer 370. Föreningen Brf Hugin 28.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas. Eldstad: Eldstad.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 13.500.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 5 578 kr (Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.0597 %.

Driftskostnad

Totalt 833 kr/mån (10 000 kr/år) varav el 417 kr/mån, försäkring 417 kr/mån. Antal personer: 4. Driftskostnaderna är uppskattade och baseras på nuvarande ägares förbrukning.

Föreningen
Brf Hugin 28 är en äkta förening som bildades 1999 och upplåter 34 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 st lägenheter med hyresrätt. Föreningen har en låg belåning och äger marken.

Genomförda renoveringar
2013: Reglercentral
2012: Värmecentral
2011: Balkonger byggdes
2011: Cykelförråd (ombyggnation)
2011: Sophus (ombyggnation) 2007: Trapphus renoverades
2007: Innergård renoverades
2007: Vinden bebyggdes med tre lägenheter
2006: Ny tvättstuga, nya källarförråd samt renovering av källaren och dränering av husgrund
2006: Nya hissmaskiner och renovering av hisskorgar
2003/04: Stambyte i badrum
1994: Fasaden putsades. Taket lades om. Fönsterrenovering
1960: Nyinstallation av hiss

Kommande underhåll
Taket ska rustas upp.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en stor och grönskande innergård som genomgick en större renovering 2006 och 2011. Här finns uteplats med utemöbler och gasolgrill. Gården kan bokas av föreningens medlemmar om så önskas.
Cykelrum finns på innergården.
Sophantering finns på innergården.
Gemensam tvättstugan som är fräsch och belägen i källaren. Här finns två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel.

TV och Bredband
Kabel-tv och bredband via ComHem. Kabel-TV grundutbud ingår i avgiften. Bredband tecknas separat.

Ekonomi
Stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Inga avgiftsförändringar planerade.

Övrigt
Föreningen godkänner ej juridisk person.

Områdesbeskrivning

Vasastan är en av Stockholms populäraste områden och det är lätt att förstå varför! Här bor man på ett av de mest attraktiva lägen med bekvämt gångavstånd till service, butiker och kommunikationer vid Odenplan. Tre Liljor är ett pittoreskt område byggt på 1920-talet med färgglada fasader och vackert spröjsade fönster. I kvarteren runt omkring finns ett brett utbud av restauranger, caféer, småbutiker samt välsorterade matbutiker. Närhet till parkområden som Hagaparken, Observatorielunden och Vasaparken - perfekt för mysiga söndagspromenader, jogging, tennis, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor.