BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 55A

  • 4 rum och kök
  • 91 kvm
  • Såld
  • 5349
  • 228
  • 6083
Värdera din bostad

Beskrivning

Läge.. Läge.. Läge. Här har ni Orminges absoluta bästa läge på en 91 kvm. Bottenvåning med egen utgång till grönskande uteplats där du kan plantera, grilla och sitta och äta. Bostaden är dessutom fint renoverad och bara att flytta in i. Bostaden måste upplevas på plats. Missa inte denna pärla. 

Hemtrevlig och toppfin bostad med Orminges bästa läge med uteplats och radhuskänsla. Lägenheten ligger i bostadsrättsföreningen HSB brf Turkosen med en otroligt bra ekonomi. Här bor du med radhuskänsla i de populära lamellhusen med små lugna trapphus och natur utanför fönstren. Föreningen är gammal och väldigt stabil med endast ca 4000 kr lån/kvm. El-näthandeln, Tv-grundutbud och bredband är inkluderat i avgiften!

Bostaden är vackert renoverad med en optimal planlösning för familjen eller paret som lämnar sitt hus. Bostaden är fullt utrustad maskinellt med genomtänkt planering och goda förvaringsmöjligheter. Samtidigt har man behållit stora sociala ytor med utgång till en stor balkong med uteplats och tralldäck från vardagsrum. 

De tre sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Utöver det finns ett vackert renoverat badrum och ett badrum i lite äldre skick. Skönt med två badrum för att slippa trängseln på morgonen. Det större badrummet är perfekt planerat med tvättmaskin och torktumlare och förvaring i skåp. Vit kommod, vägghängd WC-stol, handdukstork samt dusch, möjlighet till badkar och elburen golvvärme som fulländar komforten. Det andra badrummet med wc, handfat, dusch. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med halvöppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor. Köket är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, kyl/frys och en tyst diskmaskin. Bänkskivan är i vackert massiv ek. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga balkongen i västerläge där du också kan ta dig vidare ut på den byggda altanen och även gräset nedanför! Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet såväl sommar- som vintertid.

Golvet är genomgående ekparkett med undantag för badrum. Hela bostaden har fint målade väggar i moderna och snygga kulörer. El är omdragen och ny elcentral finns. 

Förening är populär där tv-grundutbud och bredband är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha och lugna trapphus. Billig parkering och en grovtvättstuga. Förrådet är ca 4 kvm stort. 

- Toppskick rakt igenom
- Magisk balkong med uteplats
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd om ca 4 kvm
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min, 50 m från bostaden
- Stabil förening, ca 4000 kr lån/kvm