BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg/Minneberg

Svartviksslingan 65

  • 2 rum och kök
  • 47.5 kvm
  • Såld
  • 4300
Värdera din bostad

Beskrivning

Här erbjuds en 2:a i populära Minnerberg, nära till tunnelbana och Alviks Torg, men samtidigt med Ulvsundasjön runt hörnet och grönområden precis utanför dörren. Vidare förfogar föreningen över gästlägenheter, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, gym, bastu, festlokaler samt parkering- och garagemöjligheter. Från Minneberg kan du välja att ta dig till Alvik på 8 min med buss 114, eller att gå till tunnelbanan på mindre än 10 min. 

Alviks torg har matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger. Ett oerhört praktiskt läge nära Mälaren i en lugn och skön omgivning med härlig grönska. Utöver tunnelbanan finns även tvärbanan nära till hands som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Dessutom kan du ta dig genom Bromma med Nockebybanan samt att det finns bussar för lokala transporter.

Genomgående ljus lägenhet med en öppen planlösning och ett underbart ljusinsläpp. Rymligt och fräscht kök med en praktisk köksö som erbjuder generös förvaring med stor arbetsyta. Fullt utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt samt diskmaskin. Helkaklat och fräscht badrum med dusch, toalett, handfat och förvaring. Vidare finns även golvvärme. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare med enorm förvaring. Sovrummet ligger avskiljt med plats för dubbelsäng. Vardagsrummet erbjuder större matplats i öppen planlösning med underbart ljusinsläpp, soffgrupp samt TV-hörna. En genuint genomtänkt och trivsam lägenhet!

- 30 meter till Ulvsundasjön
- Sjöutsikt från sovrummet
- Stabil förening med god ekonomi.
- Öppen optimal planlösning för socialt umgänge
- Nära affär och restauranger
- När buss och tunnelbana
- Hiss i fastigheten

Ljus och välplanerad lägenhet med sjöutsikt i ett lugnt och mycket trivsamt område! Minneberg erbjuder bad, lek, gym, bastu, flertalet gästlägenheter och möjlighet till båtplats. Även närhet till kolonilotter för den som önskar att odla sina växter och grönsaker.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger lägenheten ett härligt ljus. Sovrummet är smart planerade och erbjuder vacker utsikt mot Ulvsundasjön. Perfekt boende för singeln såväl som paret i ett charmigt område nära innerstan med närhet till både natur och kommunikationer.
Välkommen på visning!

Mvh, Fredrik Wolffelt
BoSthlm
073-405 11 11
fredrik@bosthlm.se