BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 38

  • 2 rum och kök
  • 51.5 kvm
  • Såld
  • 5668
  • 341
  • 2668
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker du något utöver det vanliga?
Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med 3,5 meter i takhöjd, modernt kök och balkong i västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med högt i tak och öppen planlösning mot kök. Snedtaket tillsammans med takfönstret ger en häftig vindskaraktär. Här ryms soffgrupp och matplats om 4-6 personer. Målade väggar och snyggt parkettgolv. Intill finns även ett förråd/klädkammare som även kan användas som arbetsrum. Köket är fräscht och har köksluckor i grått, vitt snyggt kakel och bänkskiva i trä. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll kyl/frys i rostfritt. Bra arbetsytor och förvaring i skåp och hyllor. Här finns ett stort takfönster som ger ett härlig ljusinsläpp i både kök och hall. Sovrummet är målat i ljusgrått med parkettgolv. Här finns plats för stor säng och mycket bra förvaring i ett förråd intill. Härifrån nås även bostadens trevliga och möblerbara balkong med sydvästläge, här njuter du av solen från lunch till sen eftermiddag. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Här finns badkar, handdukstork, tvättmaskin med praktisk arbetsbänk, vägghängd toalett, handfat, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Trevlig hall med plats för avhängning. till Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden.  Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.