BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Betsövägen 8

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 3742
  • 454
  • 3149
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu saluförs denna välplanerade bostad där varje kvadratmeter gör nytta. Rymliga sovrum med varsin walk in closet, öppen planlösning över kök och vardagsrum ger bostaden ett bra flöde och mycket ljusinläpp genom stora fönsterpartier. Här bor du i hjärtat av Orminge med närhet till naturområden, skolor och utanför dörren ligger Orminge centrum som erbjuder allt du kan tänkas behöva med utmärkta kommunikationer!

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning eller möjlighet för skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med dusch, WC och tvättmaskin. Vardagsrummet är hjärtat i bostaden - med stora fönsterpartier som ger ett stort ljusinsläpp och behagligt ljus in i bostaden. Gott om plats för soffgrupp samt en matgrupp. Köket ligger i anslutning till vardagsrum där det finns gott om förvaring i skåp och luckor samt i Städskåp. Köket är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl/frys och dubbel diskho. Två rymliga sovrum med varsin walk in closet men som även kan användas som förvaring eller kontor.

- Öppen, social planlösning över kök, vardagsrum och matplats.
- Badrum med tvättmaskin.

- Två rymliga sovrum med varsin walk in closet - som även kan användas till förvaring eller kontor.
- Orminge centrum utanför dörren med restauranger, gym, butiker och otroligt goda kommunikationer som tar dig in till stan på ca 20 min.
- Finns planer i föreningen på att byta ut befintlig fransk balkong till en uteplats!
- Flexibelt tillträde

Kontakta mäklaren för mer information och för att visa ditt intresse.
Varmt välkommen på visning!