BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stuvsta - Huddinge

Byalagsvägen 18

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 6237
  • 689
  • 1180
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en optimalt planerad etta om hela 38 kvm med öppen planlösning mellan rum, matplats och kök samt med en härlig uteplats i söderläge. Här bor ni nära Stuvsta centrum med ett bra utbud av butiker och samhällsservice samt pendeltåg och busslinjer. På gångavstånd finner ni också Älvsjöskogens naturreservat med el-ljusspår samt badplats vid Långsjön.

När ni kliver in i lägenheten finner ni först en ljus rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Från hallen når ni ett stort helkaklat badrum. Här finns wc, dusch-hörna, handfat med kommod och badrumsskåp samt handdukstork. Här finner ni också tvättmaskin och torktumlare.

Innanför hallen ligger ett stort rum med öppen planlösning till matplats och kök. Rummet är stort nog för att både kunna skilja av en sovplats och ha en soffgrupp med TV-hörna. Från rummet når ni också en mysig uteplats innanför grönskande buskar sommartid.

Det är ett ljust trevligt kök med vita skåpluckor och kakel ovanför arbetsytorna. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt,  ugn och kyl/frys. Matplatsen rymmer till vardags fyra personer men kan utökas till fler vid festliga tillfällen.

Övrigt:
- Till lägenheten hör ett förråd.
- TV via Comhem.
- Fiber, 250 Mbit/ s via Telenor.
- Finns gemensamhetslokal för bl a fester.
- Carport med 20 p-platser.