BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Skarpövägen 47

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4053
  • 180
  • 996
Värdera din bostad

Beskrivning

Optimal och välplanerad bostad där varje kvadratmeter gör nytta! Här erbjuds en generös möblerbar balkong i ett härligt västläge. Bostaden är smakfullt renoverad, perfekt för att bara flytta in. Öppen planlösning mellan välutrustat kök och vardagsrum, skapar en social känsla. I anslutning till vardagsrum finner ni ett rofyllt sovrum där det idag står en 1,40 cm säng och sängbord. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Gott om förvaring i flertalet garderober i hall.

- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt kök
- Stor möblerbar balkong med eftermiddagssol på balkongen
- Även bredband ingår i avgiften
- Öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp från samtliga fönster
- Stabil HSB förening
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Till bostaden hör ett förråd i källare

- HALL -
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i garderobslänga och hatthylla. Vitmålade väggar och parkett löper genom bostaden. Säkerhetsdörr.

- BADRUM -
Helkaklat fräscht badrum utrustat med (wc 2020), badkar, tvättmaskin, spegelskåp, (handfat & kommod 2015). Därtill finner ni även en handdukstork.

- KÖK -
Socialt planerat kök med gott om arbetsytor. Köket är idag välutrustat med diskmaskin, ugn, micro, kyl/frys, spis och fläkt. Ljusa skåpsluckor bryter snyggt av mot bänkskiva av massivt trä och stänkskydd av grått kakel. Spotlights under överskåpen och trevligt ljusinsläpp från fönster. I köket finns det plats för ett köksbord för 4-6 personer middagsgäster. Här finner ni matlagningsglädje!

- VARDAGSRUM & SOVRUM -
Vardagsrummet genomsyrar rikligt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Rummet har en social och öppen planlösning, med plats för soffa, TV-möbel och annat önskvärt möblemang. Intill vardagsrummet finner ni bostadens sovrum. Här står idag en 1,40 cm säng och sängbord.

- BALKONG -
Vardagsrummet leder ut till en stor möblerbar balkong i ett väst-läge. Njut av middagar med härlig eftermiddags-kvällssol!