BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Möregatan 8, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • 7.450.000 kr / Såld
  • 3555
  • 3729
  • 4179
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna ni en otroligt väl planerad 3:a högt upp i huset med två soliga balkonger! Här bor ni i en typiskt funkislägenhet med stora fönsterpartier, fiskbensparkett, renoverat kök och badrum. Ni bor på en lugn återvändsgata med Rosenlundsparken runt knuten. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välplanerad hall med gott om plats för ytterkläder samt övrigt möblemang. Fortsätter ni in i lägenheten finner ni lägenhetens hjärta med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för soffgrupp, stort middagsbord samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni en av två balkonger. Balkongen har en härlig utsikt över takåsarna och har gott om plats för balkongmöbler samt odlingar. Köket är smakfullt renoverat med vita köksluckor och bänkskiva i trä. Gillar ni förvaring så är detta kök perfekt! Ni finner all maskinell utrustning så som induktionshäll, ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. 

Vida vackra dubbeldörrar från vardagsrummet når ni master bedroom som är väl tilltaget. Här finns garderobsvägg samt plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Rummet är luftigt och ljust med tillgång till lägenheten andra balkong. Kliv ut på morgonen med en kopp kaffe och njut av den härliga atmosfären. Från köket når ni det som idag används som barnrum med gott om plats för säng, garderober och lekyta. Detta rum passar även utmärk som gästrum eller kontor!

Badrummet är även det smakfullt renoverat och helkaklat. Här har man tänkt på både det estetiska och det praktiska. Ni finner en duschvägg, handfat med generös bänkyta, tvättmaskin, wc, handdukstork, golvvärme samt förvaring. 

Detta är sammantaget en alldeles underbar och unik trea med vackra funkisdetaljer bevarade och två balkonger. 

Missa inte denna visning!