BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare - Saltsjö-Boo

Tollare kaj 8, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • Såld
  • 3890
  • 453
  • 2186
Värdera din bostad

Beskrivning

Panoramautsikt mot vatten från kök, vardagsrum och balkong, näst högst upp i huset, två bra sovrum som passar både familjen som paret som såklart vill ha bekvämligheten och lyxen med ett extra rum. Bättre kan du inte bo i området. Ljusinsläppet är magiskt och likaså solläget på balkongen. Bostaden måste upplevas på plats.

Vacker sjöutsikt från balkong och fönster i fil mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från kök, vardagsrum och balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Garanterad garageplats. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitlaserad ek, snyggt grått klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i vitt. Generöst kök med exklusiva materialval i form av bänkskiva i ljus kvartskomposit, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och dsuchhörna med plats för badkar.  Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet och handdukstork. Två välplanerade sovrum med gott om klädförvaring samt en magisk inglasad balkong med ett västerläge och en utsikt du måste se på plats. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen 

- Inglasad balkong som enkelt kan öppnas upp helt

- Två bra sovrum

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage

- Yteffektiv 3 rok 6 tr upp

- Stenkast från kommande ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme, restaurang och magisk glassaffär, Kennys Gelato