BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

SOFO

Skånegatan 79, 3 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 4824
  • 724
  • 9905
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges möjlighet att förvärva denna smakfulla 2,5:a med stor potential.
I fastighet från 1929 finner ni denna oslipade diamant med bevarade attribut från byggåret som fiskbensparkett, djupa fönster med nischer och en väl tilltagen takhöjd. Bygglov för balkong mot gård har tidigare funnits. Fönster i två väderstreck skapar en känsla av ljus och rymd till den genomgående planlösningen. Det harmoniska badrummet har vitkaklade väggar och ett golv i grått klinker. Tvättmaskin med inbyggd torktumlare och golvvärme. Allrummet är stort och luftigt, här möblerar du ledigt med önskat möblemang. Härifrån når du även den franska balkongen med 180 graders fri sikt som ligger i soligt läge mot hjärtat av Nytorget. Med ett balkongbord utgör det sig till en gedigen matplats , öppna upp och njut!

Hallen knyter ihop hemmet på ett trevligt sätt med en arbetsplats direkt till höger. I andra riktningen finner du det präktiga köket med plats för stort matbord. Gott om förvaringsmöjligheter bakom gula skåpluckor samt bra arbetsytor. Det stora sovrummet ligger mot norr, här sover du i ett lugnt och svalt gårdsläge. Avgiften är låg och föreningen har en exceptionellt god ekonomi och äger marken. Det finns en gemensam innergård med soldäck, grill och flera matplatser. Lägenheten kan enkelt disponeras om till en 3rok om så önskas. (Se alternativ planskiss, OBS planskissen är inte kontrollerad med föreningen).

Här bor ni på bästa adress i SOFO, på attraktiv adress, omringad av vackra fastigheter och gröna omgivningar. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje och flertalet busslinjer inom korta avstånd. Med närhet till mängder av populära kvartersrestauranger, shopping, promenadstråk. Här finns allt det bästa Södermalm har att erbjuda.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda.

Den här SOFO-pärlan måste upplevas på plats, välkommen! 

- Möjlig 3:a (Se alternativ planskiss, OBS planskissen är inte kontrollerad med föreningen).

-  Ljust drömboende med renoveringsmöjligheter i högt och fritt läge

- Svalt sovrum i norrläge mot gård.

- Låg avgift i stabil förening

- Attraktiv adress i hjärtat av Nytorget

- Stora spröjsade fönsterpartier samt vackra trägolv.

- Fransk balkong i soligt läge

- Precis intill Vitabergsparken

- Genomgående planlösning