BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Nacka

Gillevägen 3

  • 3 rum och kök
  • 70.5 kvm
  • Såld
  • 2996
  • 947
  • 6220
Värdera din bostad

Beskrivning

** Balkong i söderläge ** Sjöglimt ** Väldisponerade rum ** Bra förvaring ** Badrocksavstånd till Sicklasjön ** Fantastiskt ljusinsläpp ** Stabil förening med endast 2526 kr lån/kvm  **

Söker du en optimalt planerad bostad med balkong i ett härligt söderläge?

Här erbjuds en trivsam bostad med ett vackert ljusinsläpp och kvadratmetrarna disponerade på bästa sätt. Rymligt och välutrustat kök med matplats för flertalet middagsgäster. Fräscht badrum med toalett, dusch och handfat. Vardagsrummet är rymligt och socialt med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord eller läshörna. Två st rofyllda sovrum med förvaring. Runt knuten ligger Sickla Köpkvarter, Sicklasjöns badplatser och Nackareservatets strövområden. Allt på promenadavstånd från Hammarby Sjöstad och Södermalm. Stabil förening med låg belåningsgrad och gemensam takterras.

Välkommen att boka in er på visning,
Emma Strindin, 070 28 10 627

HALL & BADRUM
Välkommen in till en hemtrevlig och välplanerad bostad. I hallen finns gott om plats för avhängning vid hatthylla och flertalet garderober. I anslutning till hallen finner ni bostadens badrum. Badrummet är utrustat med wc, praktisk dusch-hörna med glasväggar, kommod och handdukstork.

VARDAGSRUM
Ljus och väldisponerat vardagsrum med utrymme för soffa, tv-möbel och annat önskvärt möblemang. Här finns även plats för ett middagsbord eller läshörna.

KÖK
Välutrustat kök med karaktär från byggåret. Här finner ni spishäll, fläkt, skafferi samt kyl/frys. Matplatsen rymmer flertalet sittandes och har sin naturliga plats intill fönstret. Här finner ni matlagningsglädje då det är gott om förvaring och arbetsytor!

SOVRUM 1 & BALKONG
Trivsamt sovrum med god plats för dubbelsäng och förvaring. Utgång till soldränkt balkong i härligt söderläge. Ljusinsläpp från fönster.

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum ligger i anslutning till köket. Rofyllt sovrum med plats för säng, sängbord, arbetshörna och förvaring. Ljusinsläpp från fönster.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett förråd samt matkällarförråd.