BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Fyrspannsvägen 48, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • Såld
  • 5899
  • 503
  • 5964
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket fina och välplanerade 2a som är smakfullt renoverad i populära Jarlaberg. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i bästa läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.  Mycket trevliga innegårdar med fruktträd, bärbuskar, grillplatser och utemöbler som boende i Jarlaberg har tillgång till. På enbart några minuter kan ni gå ner från innergården till Nacka strand där det finns trevliga restauranger och pendelbåten till City.

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en stor balkong i västläge. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är smakfullt renoverat med ljusa köksluckor och mörk bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn samt diskmaskin. Stor matplats för större sällskap intill det trevliga burspråket.

Från köket når man den stora balkongen som ligger belägen i västläge med härlig eftermiddagssol och kvällssol. Här får man enkelt plats med större sittgrupp och gröna växter.

Bostadens vardagsrum är mycket välplanerat. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler samt annat möblemang om så önskas.

Bostaden har även ett mycket rymligt sovrum där man får plats med större säng samt skrivbordshörna. Här finns även en hel garderobsvägg som erbjuder mycket bra förvaring. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt spegelskåp med förvaring.

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 2a med optimal planlösning.

- Stor balkong i västläge.

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.

- Mycket bra skick