BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-Boo - Tollare

Tollareslingan 5, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga 3:a om 81 kvm i Tobin Properties exklusiva projekt. Här får du något utöver det vanliga när det gäller design, materialval, ljusinsläpp och optimal planlösning med dolda rör och golvvärme. Vill ni dessutom ha en väldisponerad bostad med sjöutsikt, två balkonger, två sovrum och dubbla badrum då har ni hittat rätt!

Perfekt planerad bostad med bra sovrum, två helkaklade badrum med dusch och badkar, två stora balkonger som löper längs hela lägenheten. Magisk öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, här finns även ett vackert burspråk. Master bedroom har trevlig utgång till en av balkongerna med slående utsikt. 

Fantastiskt sjönära bostadsområde där man redan nu kan vandra längs vattnet och ta sig över till Mårtens Holme och äta på den trevliga restaurangen Bruket. I föreningen finns takterasser att nyttja. Välkomna på visningen och upplev denna vackra bostad på plats!

Genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum är hjärtat i bostaden. Här finns plats för stora middagar. Från vardagsrummet tar man sig ut på en av två balkonger där du njuter av solen sista strålar. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående påkostad enstavsparkett i ek och golvvärme. Fönsterbänkar i natursten och vitmålade tak och väggar. 

- Ljus och väldisponerad bostad
- Välbyggt hus med hög standard där man tex inte ser ett enda rör i bostaden längs väggarna
- Golvvärme i hela bostaden
- Sjöutsikt
- Bra faciliteter i föreningen såsom föreningslokal, 2 st takterasser och närhet till garage och förråd
- 30 sekunder från gym, yoga, närlivs och bageri
- 2 stora balkonger