BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Tyresö

Myggdalsvägen 64

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 4447
  • 206
  • 5984
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Välkomna till denna optimala och väldisponerade tvåa belägen på populära Myggdalsvägen. Här bor du på entréplanet med rymlig och inglasad balkong. Rikligt välplanerade kvadratmetrar med direkt närhet till bland annat Tyresö Centrum och naturområden. Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi.

- Separat sovrumsdel
- Gott skick
- Inglasad och rymlig balkong
- Välskött förening
- Låg belåning
- Förråd
- Direkt närhet till Tyresö centrum
- Närhet till naturområden


Rumsbeskrivning
Rymlig och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finnns dessutom en rymlig klädkammare med praktiskt förvaring som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum som enkelt går att möblera utifrån drömmar och behov. Här finns gott om plats för soffgrupp, matbord och tv-möbel. Från rummet nås lägenhetens inglasade och rymliga balkong. Fräscht och väldisponerat kök med praktiska förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, häll med tillhörande ugn och diskho. Separat sovrumsdel med plats för säng och övrig möblering så som byrå eller sängbord. Rymligt, fräscht och renoverat badrum. Utrustat med dusch, handfat, wc och förvaring.   Helkaklade väggar och klinkergolv. Genomgående fräscha ytskikt och ekparkett.

Allmänt om bostadsrättsföreningen
Lägenheten är belägen i ett lugnt och lummigt område med goda kommunikationer och direkt närhet till både centrum och grönområden. Föreningen är en välskött med god ekonomi och ett flertal gemensamma utrymmen såsom bland annat utegym, bastu, gästlägenhet och festlokal.