BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kronobergsgatan 41

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 5875
  • 392
  • 9519
Värdera din bostad

Beskrivning

I mycket gott skick och med en enastående planlösning är detta utan tvekan en av de bästa tvåorna på Kungsholmen. Här bor ni i en välskött förening nära vackra promenadstråk men ändå med närhet till stadspulsen och kommunikationer.

Beläget på Fridhemsplan med direkt närhet till allt; matbutiker, butiker, restauranger och kommunikationer. Med två tunnelbanelinjer och inte mindre än tre blåa stadsbussar ligger ingenting långt bort. Här finner ni välrenommerade restauranger såsom AG och Sixten & Frans.

En kort promenad över Sankt Eriksbron tar dig till Sankt Eriksplan och hjärtat av Vasastan där ni finner ytterligare stort utbud av restauranger och caféer. Här bor man centralt men ändå i lugnet med vatten och parker i närheten.

Bakom den tidsenliga ytterdörren gömmer sig den här charmiga bostaden som har genomgått en smakfull totalrenovering. Genomgående planlösning med gott om plats för större matsalsmöblemang och matlagning, avskilt vardagsrum och generöst sovrum med walk-in-closet. Modernt och stilfullt badrum som är förberett för tvättmaskin. Garage finns i huset. Ett hem som måste ses!

- Topprenoverad bostad
- Ljus och Rymlig tvåa
- Vackra 20-tals detaljer
- Stambytt förening
- Genomtänkt förvaring
- Fina promenadstråk
- Levande stadsdel
- Utmärkta kommunikationer
- Karlbergskanalen utanför
- Fridhemsplan runt knuten
- Kronobergsparken

Välkommen på visning!