BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tallkrogen

Olympiavägen 87

  • 5 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 5006
  • 882
  • 11955
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket välplanerat 30-talshus, med totalyta om 124 kvm, med perfekt och öppet läge i Tallkrogens villaidyll. Här har man chansen att skapa sitt egna drömboende. Huset är delvis i behov av renovering men vissa delar är riktigt bra och massor av charm finns att tillgå. Fin och plan tomt med bra ytor för lek och avkoppling. Optimalt för barnfamiljen! Här har man promenadavstånd till skola, förskola, T-bana, centrum med full service, lekplats och grönområde! Besiktningsprotokoll och eneergidekalration kommer läggas upp på denna annons i början av vecka 11.


Huset entréplan erbjuder 2 fina sovrum, ett mot framsidan och ett mot baksidan, mysigt kök med utsikt mot tomten på husets baksida, nyrenoverat och fräscht badrum med dusch samt en stor hall med bra plats för avhämtning av ytterkläder och förvaring. Lugna och fina färgval och mycket fint stavparkettgolv (förutom i kök). 

Det nedre våningsplanet inrymmer bra ytor och stora möjligheter för den som vill renovera. Här har man möjlighet till 2 sovrum, garage, hemma-spa och en del övrig plats för förvaring. Väljer man att ändra parkering och frigöra garaget så får man ännu mer plats för allrum eller ytterligare sovrum.

Sammanfattningsvis har man alltså ett perfekt läge, bra tomt och stora möjligheter!

Välkommen på visning!