BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand

Augustendalsvägen 21

  • 3 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 1030
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiska bostad med vacker sjöutsikt över Stockholms vackra inlopp! Här bor du i direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till city med både buss och pendelbåt. Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Du blir en del av populära The View och ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! 

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder gott om avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden slås du av det stora öppna vardagsrummet med en fantastisk utsikt över Saltsjön. Den stora tjusningen är den spektakulära utsikten över Saltsjön, båtlivet och Millestatyn ni finner från bostadens alla fönster. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang för stora middagsbjudningar.

Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong som erbjuder vacker utsikt över Stockholms inlopp och glittrande vatten. Här kan man njuta och i lugn och ro följa båtarna och sjölivet. Här får man solens bästa soltimmar från eftermiddag till kväll!

Köket är i högsta kavlitet och modernt. Köksutrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och mikro. Mycket bra arbetsutrymmen samt förvaring.

Lite avskilt från vardagsrummet och de sociala ytorna ligger bostadens tre rymliga och lättmöblerade sovrum där man enkelt får plats med önskat möblemang. Samtliga sovrum har mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett av sovrummen har inget fönster och används idag som kontor/klädkammare.

Badrumsutrustningen består av dusch, vägghängd toalett, handfat, tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Detta är en bostad som måste upplevas!

- Magisk utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården
- Stor balkong om 14 kvm med eftermiddagssol samt kvällssol
- Exklusiva materialval
- Stort badrum
- Garage med direkt anslutning till huset
- Förråd finns till lägenheten på samma plan som bostaden
- Båt 80X strax utanför tar er till Nybroplan på 20 min

Kontakta mäklaren för mer information.