BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 12, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 73.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fin 2a möjlig 3a-3,5a högst upp i huset med låg avgift och stor balkong i populära Järla Sjö!

Här bor du intill Järla Sjö med sjöglimt, stor möblerbar balkong i söderläge och med Herrgårdsparken intill. Föreningen är välskött och med god ekonomi samt alla lägenheter har eget förråd vilket är unikt för området. Det finns roddbåt och kajaker att låna samt en övernattningslägenhet med kokvrå och bastuInnergården har gott om sociala ytor och är full av grönska och fruktträd under sommarmånaderna.

Lägenheten har ett rymligt kök med luckor i trä, stänkskydd i vitt och bänkskiva i laminat. Här finns gott om förvaring, kyl/frys, spis och diskmaskin och fläkt. Intill köket mot trevligt fönster finns plats för stort matbord för 4-6 personer. 

Vardagsrummet är ljust och stort, här ryms soffgrupp och övrig önskad möblering. Vardagsrummet går att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning). I vardagsrummet finns utgång till den stora möblerbara balkongen med trätrall i söderläge. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen eftermiddag mot den lugna innergården, parken och sjön. Balkongen rymmer både loungegrupp och matplats. 

Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng. Här finns bra platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Även detta rum går att dela av för att skapa ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning). Badrummet är helkaklat i vitt. Här finns badkar, golvvärme, vägghängd toalett, handfatspegel samt hylla i sten. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk. I hallen finns stor klädkammare med fönster som även kan användas som arbetsrum. Hallen är rymlig med plats för bra förvaring och avhängning. Lägenheten har genomgående ekparkett, målade och tapetserade väggar och fönsterbänkar i sten.  

Bostaden ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb samt det nyöppnade caféet i området. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Beläget nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården samt till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till Slussen på 10-15 min och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden. Saltsjöbanan kommer att börja åka hela vägen till Slussen år 2025 och tunnelbanans blåa linje kommer att ha en egen station för Järla Sjö som räknas vara klar 2030.