BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Folkungagatan 118

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 4631
  • 438
  • 2411
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till populära Folkungagatan 118 och denna mycket trivsamma bostad i toppskick. Här är det bara att flytta in med stilsäkra renoveringar på badrum, ytskikt och kök. Otroligt välplanerad bostad där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Stabil förening med goda intäkter, låg avgift och endast 1688kr lån/kvm. Söders stadspuls med allt vad det har att erbjuda utanför dörren och en kort promenad bort finns härliga grönområden.

Passa på att uppleva denna bostad på plats!

Ordentlig hall med gott om plats för förvaring av kläder och skor i garderob samt förråd. Välplanerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matgrupp och annat möblemang. Utsikt över vackra byggnader längst folkungagatan och med sjöglimt. Den yteffektiva sovalkoven skärmas av med ett smart draperi. Från vardagsrummet nås det uformade köket som är nyligen renoverat med smakfulla materialval. Stilrena vita luckor med mycket bra förvaring, induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin och stora arbetsytor över den snygga bänkskivan gör köket komplett. Perfekt till att laga mat med vänner och familj över på besök.

Helt renoverat badrum med snygga materialval. Utrustad med wc, kommod, dusch och framdraget för tvättmaskin. Genomgående klassiskt parkettgolv. Underbar gemensam takterass med härlig sol och växlighet.

Kontakta mäklaren för mer information och med möjlighet att få se bostaden.
Varmt välkommen på visning!