BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 132

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 6720
  • 1345
  • 5160
Värdera din bostad

Beskrivning

En alldeles underbar uteplats och en attraktiv planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck samt öppna sällskapsytor är vad som utmärker det här fina hemmet.  
På Folkparksvägen 132, i populära Brf Solberga Torg, finns den här fina bostaden med en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning och härifrån nås också utgången till uteplatsen. Sällskapsytorna ligger avskilt från sovrummen. Båda sovrummen är i bra storlek. Uteplatsen blir verkligen till ett extrarum under större delen av året, med plats för olika utemöbler och blommor. Uteplatsens placering bjuder också på härliga soltimmar. 

Fönsterpartierna åt två håll i kombination med de ljusa färgvalen gör hemmet riktigt trivsamt. Bostaden har ett bra läge med fint ljusinsläpp och utsikt över grönska.  

Omtyckt BRF där månadsavgiften har varit oförändrad sedan första inflytt år 2009. Som boende här har du tillgång till ett källarförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra. Planer finns bland annat på att bygga ett orangeri på gården mellan husen. 

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym.

Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knutpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

Uteplats
Det som utmärker det här hemmet är den underbara uteplatsen som inramas av en häck och som under sommarhalvåret är i full grönska och gör uteplatsen till en privat oas. Placeringen bjuder på härliga soltimmar och plats finns för en loungemöbel, grill och en massa blommor. Här kommer många dagar att tillbringas.

Vardagsrum 
Inbjudande vardagsrum med fönster åt två håll. Gavelläget gör att bostaden blir extra ljus och trivsam. Här finns plats för en stor soffgrupp, läsfåtölj och tv-möbel. Den öppna planlösningen mot köket resulterar i trevliga sällskapsytor. 

Kök 
Köket går i en smakfull färgskala med vita släta köksluckor. Från de stora fönsterpartierna har du utsikt över uteplatsen. Här kan du duka upp ett matbord för många gäster vid kalas, tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Sovrum
Närmast vardagsrummet är bostadens något mindre sovrum beläget, målat i en sober grön nyans. Under sommarhalvåret så är trädet utanför i full grönska vilket blir väldigt effektfullt. Rummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Lugnt läge mot föreningens innergård. 

Sovrum 
Det största sovrummet är ett riktigt trevligt och rymligt rum som idag tillhör familjens två barn. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och ett skrivbord. Längs ena väggen finns gott om garderobsförvaring. Väggarna här är också målade i en smakfull nyans. Från fönstret har du utsikt över snötäckta grenar som under sommarhalvåret bjuder på underbar grönska. 

Badrum 
Smakfullt badrum med härlig golvvärme! Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, en glasvägg, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp.

Hall
Välplanerad hall med plats för hatthylla och en sittbänk. På golvet i samtliga rum, utom badrum, pryder en enhetlig parkett. Två garderober finns längs ena väggen. För de ting som man inte vill förvara inne i bostaden så kommer källarförrådet till användning, vilket är beläget i samma port.