BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 6, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 5791
  • 1176
  • 4082
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna Fredhällspärla! Här bor du i en mycket charmig och väldisponerad lägenhet med om 53 kvm med flera tidstypiska detaljer från byggåret så som vackert spröjsade fönster, högt i tak samt fina plankgolv. Huset är beläget på ett av Fredhälls bästa lägen både med närhet till kommunikationer och samt mysiga badklippor och grönskande natur.

Välkomnande hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i garderober längs ena väggen samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Vidare in i lägenheten nås en generös innerhall som i dagsläget används som matsal och erbjuder plats för flertalet gäster. Köket nås in till vänster och renoverades mycket smakfullt 2018. Här finns gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsyta. Köksluckorna går i en fin grå ton och bryter snyggt av mot bänkskivan i carraramarmor samt vitt kakel som går hela vägen upp till tak. Flertalet öppna hyllplan ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av en gasspis, elugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin.

Från köket nås sovrummet genom ett fint glasparti. Här finns gott om plats för en större säng (i dagsläget står här en 1.60-säng). Ett spröjsat fönster ger ett fint ljusinsläpp och väggarna är målade i smakfullt grått. Vardagsrummet ligger i anslutning till såväl sovrummet samt till innerhallen och är väl tilltaget samt mycket luftigt. Ett vackert fönster ger även här ett fint ljusinsläpp och härifrån har man utsikt över lugna Frödingsvägen. Här ligger vackert plankgolv och väggarna är målade i grått. Vardagsrummet erbjuder flexibla möbleringslösningar och i dagsläget ryms här en soffgrupp, tv-möbel samt ytterligare förvaringsmöbler.

Badrummet är stambytt och ligger i anslutning till innerhallen samt är i ett mycket fräscht utförande. Här ligger mörkgrå klinker på golvet med golvvärme och vitt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns wc, en stor dusch med vikbar duschvägg, handfat med kommod, ett vägghängt spegelskåp med förvaring samt tvättmaskin. Allt är i ett mycket fint skick med stilrena färgval.

En mycket trevlig och ljus lägenhet som passar utmärkt för dig som vill bo naturnära men med närhet till det mesta. Lägenheten har hög charmfaktor och passar lika bra för såväl en person som för ett par! Stabil förening med låg belåning. Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Varmt välkommen!