BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra - Ormkärr

Glanshammarsgatan 93 2tr

  • 4 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 6253
  • 1109
  • 3128
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Kanske Ormkärrs bästa 4a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern och riktigt fin lägenhet som varsamt renoverats till en bostad i absolut toppskick. En utmärkt planlösning för ett socialt och med en god balans mellan de olika delarna. En delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett renoverat och socialt kök, stambytt bra badrum, generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och matgrupp. Generösa fönster ut mot grönskande skogsparti och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till balkong i lugnt läge. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch.  

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Socialt med en bardisk för skönt häng, ett modernt och elegant kök med plats för kockens färdigheter. Ljusa luckor och vita bänkskivor, integrerad diskmaskin, vinkyl och även integrerad kyl/frys.

SOVRUM 1, 2, 3
Rofyllda sovrum utan insyn. Ett generösare masterbedroom med utmärkt plats för dubellsäng och med bra förvaring i garderobsvägg. Två något mindre sovrum, men plats finns för dubellsäng och övrigt möblemang. Trägolv i samtliga rummen och målade väggar. 

HALL
Välkomnande hall, förvaring i klädkammare.  

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.