BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vikdalen, Nacka Strand, Nacka

Vikdalsvägen 47

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 8241
  • 1971
  • 5220
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta unika boende som är beläget i idylliskt villaområde - ett eget hus med magisk uteplats!

Här är en bostad som erbjuder hög livskvalité.
- Ett separat nybyggt hus med villakänsla
- Högt i tak
- Genomgående golvvärme
- Stor och solig uteplats
- Egen parkering
- Stora fönsterpartier från olika väderstreck ger behagligt ljusinsläpp
- Oslagbart läge nära Nacka strand och Nacka forum med utmärkta kommunikationer
- Underbara naturområden på gångavstånd vid Nacka strandpromenad och Nyckelviken som erbjuder utegym, badställen och joggingspår.

Huset är totalt 52 kvm, varav 39 kvm på entréplan och 13 kvm på loftet.
Välkomnas i hallen med plats för avhägning och bra förvaring i garderober. Dispositionen av bostaden är smart med separat kök, vardagsrum och ett sovloft. Köket är i fint skick med gott om förvaring och full maskinell utrusting med kyl, frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd mikro och ugn. I Vardagsrummet - som är bostadens hjärta - slås man av den höga takhöjden och ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här får man plats med matgrupp, olika förvaringslösningar samt en soffgrupp. Det finns även möjlighet att bygga till ett extra loft med tanke på takhöjden. En trappa i vardagsrummet tar dig upp till det yteffektiva sovloftet som rymmet en stor säng samt förvaringsmöjligheter längst vägg. Det rymliga badrummet är i gott skick och utrustat med tvättmaskin, vägghängd WC, dusch, kommod med spegel samt ytterligare plats till valfri förvaring. Genomgående spotlights i tak samt ekparkett i golv med golvvärme.

Den stora uteplatsen är avskild och rymmer stor grill samt olika lösningar av soffgrupper. Den är utmärkt för sociala sammanhang och att umgås med familj och vänner under dagens soltimmar. Parkeringsplats ingår i bostaden och ligger precis intill. Fin, välskött trådgård och gräsmatta är för gemensamt bruk.

Detta är en unik möjlighet att förvärva ett boende som sticker ut. Kontakta mäklaren för vidare information och varmt välkommen på visning!