BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Gamla Huddingevägen 444, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 6221
  • 1021
  • 3708
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar och perfekt planerad minitvåa med ett fint ljusinsläpp! En trappa upp i den charmiga fastigheten från 1946 finns det här fina hemmet som det bara är att flytta in i. Tilltalande planlösning med gott om sällskapsytor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att du kan duka upp ett långbord för många gäster vid behov. Sovrummet har plats för en större säng och köket är utrustat med diskmaskin.

Omtyckt BRF med tillgång till p-platser och en trevlig innergård där man gärna samlar vännerna under varma sommardagar. Internet ingår i avgiften, 1000/1000 mbit/s.

Strax utanför dörren trafikerar buss 161 och 163 som snabbt tar dig vidare till T-banans gröna och röda linje. Det är även kort promenadavstånd, ca 10 min, till Älvsjö station och pendeltåget. Buss 165 trafikerar också i närheten och tar dig till bl.a Liljeholmen och Farsta C.
Mitt över gatan finns mataffär. Restauranger och övrigt serviceutbud finner du också på nära avstånd.
Charmiga Örby består av låga lägenhetshus samt villagator med både gamla och nya hus.


Hall
Från hallen får du en fin blick över bostaden. Till höger finns plats för en hatthylla. I anslutning till vardagsrummet finns en klädkammare, ytterligare förvaringsutrymmen finns i källarförrådet.

Kök
Det smakfulla köket har gott om skåpförvaring och är bland annat utrustat med diskmaskin som underlättar vardagen. Köket är vidare utrustat med kyl/frys, hällspis, ugn och fläkt. 
Den öppna planlösningen mot vardagsrummet resulterar i trevliga sällskapsytor och gör att du här kan duka upp ett långbord vid behov. 

Vardagsrum 
Riktigt ljust och trivsamt vardagsrum med gott om plats för soffa, läsfåtölj och TV. Rummet har ett fint ljusinsläpp, utan någon direkt insyn, och utsikt över den charmiga gatan utanför.

Sovrum 
Den snygga skjutdörren är en fin detalj och avskärmar sovrummet från köket. Här finns plats för säng, nattduksbord och hyllplan. Fönsterpartiet gör rummet ljust och bjuder på trevlig utsikt. 

Badrum
Helkaklat badrum med takdusch, handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp samt WC. En fin detalj är infällda och dimbara spotlights.