BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Fågelstavägen 5

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 7609
  • 1654
  • 3605
Värdera din bostad

Beskrivning

Fräsch och genomgående 2:a i ogenerat läge med burspråk och balkong i söderläge. Stora rum, gott om förvaring och stambytt helkaklat badrum med fönster. Fina detaljer såsom golv i fiskbensparkett, beslag, kallskafferi och fönsterbrädor i sandsten. Fiber indraget, 165 kr/mån. Centralt läge vid precis vid Bandhagen centrum med butiker, restaurang och T-bana och endast 20 min resa till centralen! Det stora sovrummet kan enkelt delas av till två sovrum så lägenheten blir en välplanerad 2,5 RoK.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i två inbyggda garderober. En alkov perfekt som kontorshörn eller förvaring. Säkerhetsdörr. 

Vardagsrum
Härligt rum med stort fönsterparti och glasad balkongdörr. Fönstren ligger i ett fint burspråk. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel, matplats och läshörna. Fiskbensparkett på golvet och målade väggar.

Balkong
Omgärdad balkong i söderläge i ogenerat läge. Här finns plats för sittgrupp och planteringar.

Kök
Trivsamt originalkök med plats för mindre matbord invid fönstret. Vita skåp och lådfronter, vitt kakel och diskbänk i rostfritt. Utrustat med kyl/frys, kallskafferi, gasspis och diskbänk. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten.

Sovrum
Stort och lättmöblerat rum med inbyggda garderober. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Ekparkett på golvet och målade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten. Detta rum kan enkelt delas av till två. Kom på visning så kan jag visa där du gör en dörröppning från köket.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med fönster. Utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp och dusch. Plats för tvättmaskin.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.