BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna - Haga Norra

Råsundavägen 24

  • 4 rum och kök
  • 101.5 kvm
  • Såld
  • 7374
  • 572
  • 5485
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till rogivande Råsundavägen 24 och till denna väldisponerade 4:a med minst sagt frikostiga sällskapsytor. Tre rymliga sovrum med gott om plats för förvaring, en dröm för dig som som har svårt att skilja dig från prylar du egentligen inte behöver och den möjliga uthyrningsdelen är redo att hyras ut direkt.

Väkomna in! Här finns det plats att hänga av sig rock och jacka på en krok, och ställa skorna i jämna rader. Ett av badrummen har du direkt in till vänster. Här finns både wc och dusch. I anlutning till hallen finns också en schysst klädkammare. Eller walk-in closet, om du vill vara lite mer internationell.
Till höger finns ett av sovrummen, idag inrett med trinett kök - perfekt om du önskar hyra ut till behövande studenter. Är du nyfiken får du såklart veta mer.

Vardagsrummet är ett rum som du gärna bjuder hem både släkt och vänner till – samtidigt. Här får du plats med den stora tv-soffan för fredagsmys och kompishäng. Och kanske med chips mellan kuddarna redan på lördag. Stora fönsterpartier som bjuder på ljus ända bort till köket. Härligt!

Köket renoverades 2018 och visst är det fint? En snygg detalj är att även fönsterbänkarna är nya, en perfekt plats att ha dina favoritkrukväxter stående på den vackra graniten. Här finns goda möjligheter till ett städat intryck, stöket får hålla till bakom skåpsluckorna. Till bords sitter ni lätt 6 personer och behöver knappast duka i vardagsrummet.

Balkongen har du som en förlängning av köket. Här har du nästan så stora ytor att du kan planera som om det vore en hotellterrass på Teneriffa. Den är rejält tilltagen och ligger skyddad från vind i husets vinkel, vilket gör att du lugnt kan sitta kvar, och ta ett åskväder med ro. Du behöver dock hålla koll lite på vattningen av dina busktomater och begonior, och inte lita på vädrets makter.  

Hemmets största sovrum är trevligt placerat i husvinkeln. En hel förvaringsvägg med två dubbelgarderober återfinns även här. Längst in i till vänster ligger det tredje sovrummet. Det är ett lagom stort rum oavsett hur många år du har på nacken. Idag dispoenras detta som arbetsrum. Golvet är ett tåligt ekparkett som tål både hopp och lek, och en löneförhandling med chefen via Teams eller Skype.

Ett badrum, två badrum … man kan aldrig ha för många. Men två räcker långt! Vi kallar detta för det större badrummet, men det innebär inte att det andra är litet. Här finns tvättmaskin och ett badkar också. Perfekt när småkidsen ska renas eller någon vuxen behöver hitta lugnet.

Här bor ni i lugna kvarter med närhet till allt som kan tänkas behövas, butiker och grönområden – allt på ett bekvämt avstånd! Här får ni också direkt access via hissen till garage- och MC-platser, normalt finns lediga platser i föreningen. Runt hörnet finns flertalet restauranger, dagligvaruhandel, kemtvätt, kiosk, frisör mm. Närhet till både förskola och skola. Utmärkta kommunikationer med både buss, pendeltåg, tunnelbana och tvärbana. In till city tar du dig med pendeltåg från Solna stn på ca 7 minuter. Stationen nås med fem minuters promenadavstånd från bostaden.

Varmt välkomna på visning!