BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Skebokvarnsvägen 321 7tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 6461
  • 1128
  • 3112
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna renoverade 2,5:a belägen i populära Högdalen (möjlig 3a). Mycket välplanerad är det som bäst beskriver ditt nya hem samt förstås den milsvida utsikten från samtliga rum vilket verkligen skapar en ljus och luftig känsla - harmonin är påtaglig 7 våningar upp! Här får man en mycket fin lägenhet som renoverats med varsam hand och med en smart och social planlösning mellan kök-matplats-vardagsrum, ljust luftigt med generösa fönster. Möjligt förstås med 2 sovrum så möjligheterna är goda att passa för just dina behov. Lägenheten ligger med ett bra läge med direkt närhet till Högdalens centrum bara några minuters promenad till t-bana och bussar var också butiker och service finns. Stabil bra förening. Ett boende att trivas i året runt!

- milsvid utsikt
- utmärkt skick
- möjlig 3a
- ca 3 min till t-bana
- balkong i sydväst
- bredband inkl. i avgiften

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus och den milsvida utsikten skänker verkligen bostaden en känsla av lugn - harmoni är ordet. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum – Rogivande och lugnt
Ett väl planerat sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring och en rogivande utsikt även från detta rum, att det inte är någon insyn behöver knappt tilläggas. 

Kök – Hemtrevligt och charmigt
Renoverat och hemtrevligt kök från 2018 med en utmärkt matplats och öppen social planlösning mot vardagsrummet, perfekt för mästerocken och skönt häng mot lägenhetens övriga rum. Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys samt inbyggd ugn.

Matplats - eller kanske sovrum 2?
En utmärkt matplats med även här stort fönster och öppet mot vardagsrummet. Önskar man ha ett litet sovrum är det förstås möjligt. Se alternativ planlösning. 

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt snygga vägghängda skåp. Förberett för tvättmaskin. 

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av utsikt och ljus. Bra med plats för ytterkläderna samt utmärkt garderobsvägg.  

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd, finns på vinden.