BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Gävlegatan 5, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 7322
  • 4356
  • 9608
Värdera din bostad

Beskrivning

Drömlägenhet i mysiga Röda Bergen!

Varmt välkommen till en av Vasastans bästa tvåor! Här bor du i en vacker 1920-talslägenhet om 44 kvm i mycket fint skick. Här finns tidstypiska detaljer från byggåret så som vackert spröjsade fönster, fina originalgolv samt generös takhöjd. Lägenheten är nyligen mycket smakfullt renoverad med social planlösning och ett separat sovrum belägen mot innergården. Här bor du i ett lugnt kvarter men med pulsen vid Sankt Eriksplan runt hörnet.

Välkomnande hall med bra förvaring samt avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Rakt fram ligger badrummet som erbjuder vita helkaklade väggar som bryter av mot ett fint stengolv i grönt. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, spegel, duschvägg med takdusch samt bra förvaringsmöjligheter. Golvvärme.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och har ett fint ljusinsläpp från ett spröjsat fönster som vetter mot föreningens grönskande innergård. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter bakom smakfullt gröna skåpluckor samt gott om arbetsyta på köksbänk i jura grey. Ett industrifönster ger extra ljusinsläpp samt avgränsar mot sovrummet. Den maskinella utrustningen består av en indukstionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys, diskmaskin samt tvättmaskin.

Vardagsrummet inrymmer gott om plats för såväl soffa med tillhörande möblemang samt matbord med plats för 4-8 personer. En inbyggd garderob ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås sovrummet via en vacker dörr och här inne ryms utan problem en större säng (i dagsläget står här en säng med total bredd 1.30m). Även här ger ett spröjsat fönster utsikt mot den lugna innergården och plats finns för ytterligare förvaringsmöjligheter.

En lägenhet som passar utmärkt för antingen en person såväl som ett par som vill ha nära till allt och bo på en av Vasastans bästa adresser. Här bor du på en lugn adress och runt hörnet når man flertalet mysiga kvarterskrogar. Rörstrandsgatan och även Odenplan ligger en kort promenads avstånd bort liksom Vasaparken. Till lägenheten gör både ett vinds- och källarförråd. Här bor du i en av Vasastans bästa tvåor!