BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fleminggatan 36

  • 4 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 5579
  • 1444
  • 9094
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en sekelskiftes 4:a högt upp i huset med balkong mot lugn innergård i en lågt belånad förening i vacker fastighet anno 1885!

Otroligt charmig lägenhet med höga, stora fönster i varje rum som genererar ett rikligt ljusinsläpp, slående takhöjd om ca 3 meter och dekorativa sekelskiftesdetaljer i original. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck vilket bidrar till en luftig och välplanerad planlösning. Här finns ett rymligt vardagsrum med två höga fönster, vacker takrosett och välvda taklister. Via speglade dubbeldörrar kommer vi till lägenhetens mindre sovrum där det ryms en enkelsäng, förvaring i form av inbyggd garderob och ett skrivbord. På golvet ligger en nyslipad och vitlaserad fiskbensparkett som för oss vidare genom lägenheten; förbi serveringsskåp och höga golvsocklar. Köket är stilrent renoverat med påkostade materialval och en full maskinell park. Här finns gott om arbetsyta och även plats för matbord för upp till 4-6 personer. Utgången till lägenhetens balkong i sitt höga fria läge med milsvidd utsikt finns även här. Vidare finner vi två rymliga sovrum, båda med platsbyggd förvaring; ena med plats för dubbelsäng och andra med platsbyggd 120 cm säng. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättmaskin. 

Eftertraktat läge mitt på Kungsholmen invid vackra Kungsholms Strand och Karlbergskanalen. Här bor du med Västermalmsgallerians utbud på nära avstånd, samtidigt som man kan njuta av hemmets lugna vrå. Förening med mycket god ekonomi - Låg avgift! - kontinuerlig sänkning av månadsavgiften och när förutsättningar finns tillämpas en avgiftsfri månad. 

Hör av dig för visning!