BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Repslagargatan 9, 2 tr

  • 2.5 rum och kök
  • 59 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Två trappor upp i vacker fastighet anno 1863 finner ni en perfekt planerad 2,5:a med alla rätt. Tack vare det höga läget i huset, den väl tilltagna takhöjden om ca 3,15 meter samt fem stora fönster i fil är lägenheten är väldigt ljus. Lägenheten är varsamt renoverad med genomtänkta materialval samt flertalet tidstypiska detaljer bevarade såsom fönster med djupa speglade fönsternischer, radiatorer, höga golvlister, profilerade taklister och pardörrar med spegling.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt matbord för alla gästerna. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar sociala ytor och är perfekt för dig som gillar matlagning. Köket är smakfullt renoverat och rymmer mycket förvaring bakom ljusa skåpsluckor samt öppna hyllplan. Köket har all maskinell utrustning så som, häll, ugn, kyl/frys, diskmaskin och fläkt. Separat sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket förvaring. Sovrummet är vackert fördelat med en smidesvägg. Ena delen av sovrummet används idag som kontor och tack vare de ljuddämpande glasen i smidesväggen så kan ni sitta och knappa på datorn in i småtimmarna utan att det hörs in till sovrummet. Två helkaklade badrum, ett med toalett och ett med dusch. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 1:a men disponeras idag som en 2,5:a.

Här bor ni på populära Repslagargatan, omringad av vackra fastigheter och kulturkvarter. Eftersom att Repslagargatan är en paralellgata till Götgatan kan du känna av stadens puls runt hörnet, men bor avskiljt och lugnt. Ett stenkast bort ligger Slussen, Mosebacke, Mariatorget, Götgatsbacken och dess stora utbud av restauranger, butiker och caféer. Flera nyöppnade restauranger som också erbjuder smidig och supergod take away. Kommunikationerna är bästa möjliga med Slussen runt hörnet där både röd och grön tunnelbanelinje går. Här hittar du även flertalet bussförbindelser och färjan till Skeppsholmen och Djurgården. Södra Station och pendeltågen ligger några kvarter bort. Lägenheten har ett optimalt läge och perfekt cykelavstånd runt om i Stockholm.

En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

- Vacker fastighet anno 1863
- Väl tilltagen takhöjd om ca 3.15 meter
- Stora och många fönster med fantastiskt ljusinsläpp
- Välplanerat kök med mycket förvaring
- Rymligt sovrum med en vacker smidesvägg
- Kontorshörna
- Mosebacke och Mariatorget runt hörnet
- Goda kommunikationer vid Slussen, Mariatorget och Södra station.