BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 81, 4/4 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4576
  • 412
  • 1493
Värdera din bostad

Beskrivning

TOPPFRÄSCHT NYTT BADRUM. FINSNICKERIER PÅ DETALJNIVÅ PÅ GARDEROBSDÖRRAR, KOMMOD OCH MÅNGA FLER STÄLLEN. EN BOSTAD UTÖVER DET VANLIGA I ORMINGE SOM DESSUTOM LIGGER HÖGST UPP I HUSET MED BALKONG ÅT SOLIGT VÄSTERLÄGE! DRÖMBOSTADEN FÖR DIG SOM SKA KÖPA EN 1,5 ROK!

Vacker och väldigt välplanerad bostad där varje kvadratmeter gör nytta! Här bor du högst upp i huset med hiss där du har attraktivt och soligt västerläge med sol från ca kl 12-22 på en stor och helt ny möblerbar balkong med inglasning. Tack vare bostadens höga läge får du in ett fantastiskt dagsljus. Bostaden är vackert renoverad, perfekt för att bara flytta in. Stor och möblerbar balkong, en förlängning av vardagsrummet. Här har du en av Orminges populäraste föreningar med fantastisk ekonomi, övernattningslägenhet, parkering för 1500kr/år och 30 cm djupare balkonger än i de andra föreningarna. I avgiften ligger allt till och med elnäthandeln och elförbrukningen kommer rabatterad på avin. Hemförsäkringen är det enda man behöver teckna separat. En enastående förening och bostad!

Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med flertalet garderober, plats för krokar/hatthylla. Hallen är navet i bostaden som tar dig till bostadens alla rum. Vardagsrummet är perfekt planerat för en hörnsoffa, soffbord och en tv-bänk mot väggen. Från vardagsrummet tar man sig ut till den stora balkongen med högt läge. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet sommarhalvår som vinterhalvår i och med inglasningen. Yteffektiv sovalkov med plats för en 160 säng, nattduksbord samt en byrå. Generöst och stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är idag utrustat med en spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, bänk diskmaskin och en kyl/frys. I köket får det plats för 4 personer sittandes vid matbordet (köket kommer stambytas i augusti i samma stil med vita stommar och luckor. Då får man ett helt ny köksstomme gratis). Badrummet är toppfräscht och nyrenoverat 2016, intyg finns. Badrummet är utrustat med en wc, vacker handgjord kommod med handfat och dusch samt en tvättmaskin. Till bostaden hör även ett externt förråd på ca 3-4 kvm.

(Finns möjlighet att anpassa köket från Haga för köparen. Går att välja annan färg tex för ca 3900 kr. Går att välja mellan 3 olika bänkskivor kostnadsfritt. Man har även möjlighet att välja olika handtag till en liten extra kostnad.)

- Toppfräscht badrum
- Högst upp i huset, hiss finns
- Ljus och yteffektiv 1,5:a med ett ordentligt kök
- Största balkongerna i Orminge, ca 30 cm djupare än grannföreningarna
- Inga bärande innerväggar, alla går att flytta
- Allt inkluderat i avgiften förutom hemförsäkring
- Fantastiska bussförbindelser
- Nära till hela skärgården genom Waxholmsbolagets brygga, Hasseludden
- Centrum intill med stort utbud av butiker
- Rogivande natur i närområdet med parker, skog, promenadstråk, badsjöar m.m.
- Extern förråd om ca 3-4 kvm