BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Katarina Bangata 45

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 7754
  • 215
  • 5421
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Katarina Bangata 45!

På en av Södermalms mest eftertraktade adresser, ett stenkast från Nytorget, finner ni en fantastiskt fin sekelskiftesetta anno 1907. Lägenheten ligger i en vacker och välskött fastighet med den lummiga innergården som granne.

Hemmet har många bevarade detaljer från byggåret så som generös takhöjd och fantastiska fönster med djupa fönsternischer, generös takhöjd och trägolv i original. Välplanerade kvadratmeter där allt man kan önska av en etta ryms. Rymligt vardagsrum med plats för säng, soffhörna matbord, skrivbord/kontorshörna. Bakom soffan hittar ni en diskret klädkammare som sväljer årstidernas alla plagg. Köksdelen är utrustat med fläkt, spis, espressomaskin, ugn, diskho, kyl och frys. I köket finner ni även helkaklad dusch(duschen i denna lägenhet saknar ventilation och måste vara åtgärdat innan 2022-01-08). Här står i dagsläget ett matbord för cirka 4 personer, men ett större bord ryms. Separat toalett med wc och handfat. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning samt skoförvaring. Dörren är en säkerhetsdörr.

Till lägenheten finns det nyttjanderätt till ett källarförråd.


Brf Syrenen 1908 är en välskött och populär förening. Föreningen har många renoveringar bakom sig, samt låg belåningsgrad. Föreningen har inga större renoveringar inplanerade inom kommande period, och heller inga beslut om avgiftshöjning i nuläget.

På Katarina Bangata har du nära till SoFo:s otroliga utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. I närheten finns flera stora grönområden och promenadstråk runt Sofia kyrka, Vitabergsparken och Hammarby kanal. En kort promenad bort når du Skanstull och Ringens köpcentrum och även Eriksdalsbadet som under sommaren har utomhusbad. Flertalet badplatser finns även längst Årstaviken. Känner du någon gång för att lämna Södermalm ligger tunnelbana Medborgarplatsen samt Skanstull endast en kort promenad bort. Flertalet busslinjer nås i närområdet.

Varmt välkommen på visning!

- Perfekt planerad sekelskiftesetta etta med studiokänsla
- Flera originaldetaljer finns bevarade
- Högt i tak
- Optimalt läge i SoFo
- Mycket välskött förening