BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge

Skarpövägen 53

  • 3.5 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 4922
  • 362
  • 1309
Värdera din bostad

Beskrivning

Söker ni en bostad i ett absolut toppskick med ett välutrustat kök, generös balkong och välplanerade rum? Nu har ni hittat rätt!

Äntligen saluförs denna enastående bostad i ett absolut toppskick. Planlösningen och utförandet är noggrant genomtänkt. Mycket yteffektiva 81 kvadratmeter med ett påkostat och välutrustat kök (2017), uppskattat för en barnfamilj, tre ordentliga sovrum och goda förvaringslösningar. Helkaklat badrum med tvättpelare och golvvärme. Från vardagsrummet har man självklart utgången till balkongen som ligger i härligt söderläge. Bostaden har genomgående vita stilrena väggar och spotlights i tak.

- Balkong i soligt läge
- Toppskick rakt igenom
- Optimal planlösning
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort gör området väldigt barnvänligt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil HSB-Förening

- HALL -
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. I hallen vilar ett praktisk klinkergolv med golvvärme. Spotlights i tak och vitmålade väggar.

- BADRUM -
I anslutning till hallen finner ni bostadens badrum. Helkaklat välutrustat med tvättpelare från Siemens, wc, golvvärme, duschhörna med glasväggar. Golvvärme för extra komfort och spotlights i tak. Inbyggd förvaringshylla ovan wc, kommod och badrumsskåp för extra förvaring.

- SOVRUM/ALKOV -
Detta rum nyttjas idag som barnrum, men kan även nyttjas som kontor eller walk-in-closet för den som önskar. Spotlights i tak.

- KÖK -
Nytt påkostat kök från Epoq (2017) utrustat med vitvaror från Bosch, så som induktionshäll, fullstor kyl & frys. Integrerad diskmaskin, ugn och micro. Matplatsen som rymmer 6-8 st sittandes, har sin naturliga plats intill fönstret. Här finner ni matlagningsglädje då det är gott om förvaring och arbetsytor! Spotlights i tak.

- SOVRUM 2 & 3  -
Två rofyllda sovrum. Här finns utrymme för säng, arbetshörna och förvaring i garderober. Ljusinsläpp från fönster och spotlights i tak.

- VARDAGSRUM & BALKONG -
Ljust och generöst vardagsrum med plats för större soffa, tv-möbel och annat önskvärt möblemang. Vardagsrummet förlängs av en härlig möblerbar balkong. Spotlights i tak.