BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 81, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 5741
  • 969
  • 5829
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Årstas snyggaste trea?
Gaveltrea med optimalt läge mitt i hjärtat av Årsta. Lägenheten erbjuder ett trendigt kök i modern funkiskänsla med gott om plats för rymligt matbord, två ordentliga sovrum och ett luftigt vardagsrum med fönster i två olika väderstreck samt balkong i söderläge med utsikt över föreningens lummiga innergård. Helkaklat badrum med tvättmaskin (2020). För dig som har behov av ytterligare ett sovrum erbjuds möjligheten att dela av lägenhetens vardagsrum för att få ytterligare ett sovrum och därmed disponera lägenheten som en fyra. Lägenheten har ett gynnsamt läge i Årsta med bara några hundra meter till Årsta torg, fem minuters promenad till Årstaviken samt buss utanför porten som tar dig både till Gullmarsplan och Årstaberg.

- Hiss
- Gavellägenhet
- Balkong i klockrent söderläge
- Renoverat funkiskök från 2018
- Originalgolv (Årstaparkett) i vardagsrum
- Tvättmaskin
- Möjlig fyra
- Stabil Brf
- Gästlägenhet i föreningen
- 1000 Mbit/s bredband ingår i avgiften
- Tvättstuga, förråd (2 st) och barnvagnsrum/cykelförråd lättillgängligt i trappuppgången

Rumsbeskrivning
Entré/hall med goda avställningsytor och plats att hänga ytterkläder. I hallen finns dessutom flera garderober med överskåp för ytterligare förvaring. Här erbjuds ljusa väggar och vitmålat golv.  Säkerhetsdörr är installerad 2019. Lägenheten har ett rejält L-kök med ljusinsläpp från två fönster och möjlighet till en stor matplats. Köket har ljusgröna designluckor från Superfront och massiv ekbänkskiva med generös arbetsyta och vitt kakel ovan. Gott om förvaring i bänk- och överskåp. Maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, varmluftsugn, frihängande fläktkåpa (kolfilter), integrerad diskmaskin och induktionshäll. Förberett med eluttag för mikrovågsugn i överskåp. Ekparkett på golv. Inre hall med plats för hyllor, skrivbord eller garderober om så önskas. Lägenheten har två ordentliga sovrum, det ena lite större än det andra. Båda med ekparkett. Det större sovrummet har två dubbelgarderober. Badrummet som gjordes i samband med föreningens stambyte är helkaklat med klinkergolv. Här finns wc, tvättställ med kommod, duschvägg och tvättmaskin från 2020. Vardagsrummet ligger i gavel med fönster i två olika väderstreck och balkong i klockrent söderläge. På golvet ligger så kallad Årstaparkett i original. Balkongen med härlig utsikt över föreningens lummiga gård. Vardagsrummet är rymligt och går med fördel att delas av till två rum med fönster i vardera för de som skulle behöva ytterligare ett rum. Se alternativ planlösning.

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen bor du mitt i hjärtat av Årsta. Här erbjuds ett stort utbud av restauranger, service och kommunikationer. Från lägenheten nås Årstaviken med några minuters promenad. Här finns härliga promenad- och joggingtråk och badbryggor. Du kan dessutom cykla till Södermalm på ca 10-15 minuter. Ett optimalt läge med småstadskänsla och med närhet till Stockholm city.