BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Skaraborgsgatan 6B

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 4313
  • 1595
  • 4091
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig och perfekt planerad bostad belägen på en av Stockholms äldsta bevarade kullerstensgator från 1800-talet. Här bor du på bästa adress på lugn gata men med stadspulsen runt hörnet!

- Lugn kullerstensgata med pittoresk känsla
- Stadspuls runt hörnet med stort utbud av restauranger, butiker, barer och annan service
- Välplanerad med ett bra flöde genom bostaden
- Bevarade originaldetaljer
- Stora fönsterpartier och högt i tak
- Stabil förening med låg belåningsgrad

I denna bostad kommer du att trivas. Högt i tak, välplanerad, bevarade originaldetaljer och gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier är egenskaper som karaktäriserar denna bostad. Hallen är inbjudande med plats för avhängning och rymlig skjutdörrsgarderob. Stort och luftigt vardagsrum med stora fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp in i bostaden. Det separata köket har stora ytor och gott om förvaring i under- och överskåp. Perfekt för matlagning med familj och vänner. Den maskinella utrustningen består av Kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. För att skapa en öppen planlösning över kök och vardagsrum är det möjligt att ta bort den avskiljande väggen. Det separata sovrummet rymmer stor säng och har fönster ut mot innergården.

Stabil förening med god ekonomi och låg belångsgrad. Här bor du med Götgatsbacken, Mosebacke och Mariatorget utanför dörren. Denna bostad måste upplevas på plats.

Kontakta mäklaren för mer information och med möjlighet att få se bostaden.
Varmt välkommen på visning!