BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Heleneborgsgatan 40, 2 tr

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 11784
  • 3052
  • 6354
Värdera din bostad

Beskrivning

På uppdrag av föreningen har ni nu möjligheten att förvärva en fantastisk lägenhet med stor potential. Två trappor upp i vacker fastighet från 1928 finner ni en bra etta med balkong med renoveringsbehov. Här får ni möjlighet att sätta er egen prägel på en lägenhet med stor potential. Möjlighet att göra om lägenheten till en mini-tvåa (notera att alla förändringar i planlösningen måste godkännas av föreningen). Se förslag på planlösning i annonsen.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt ett matbord. Köket ligger i fil med vardagsrummet. Köket är rymligt och utrustat med kyl med frysfack, ugn, spis, diskho, fläkt. Från köket nås den härliga balkongen. Lägenheten har vackra fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Välkomnande hall med plats för förvaring. Vidare från entrén nås en inre hall som kan nyttjas som kontor.  Badrum med wc, dusch och handfat.

Brf Borren 36 är en väl omhändertagen förening, som äger marken och har många renoveringar bakom sig.

Alternativa planlösningar som ges som förslag måste alltid kontrolleras och godkännas av föreningen. För mer info angående renoveringar läs på föreningens hemsida om just renovering av lägenhet. http://brfborren36.se/

Här bor ni på attraktiva Heleneborgsgatan, en lugnt gata som är omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger och pulsen vid Hornstull, samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer runt knuten.

Varmt välkomna på visning!

- Vacker 20-talslägenhet
- Balkong
- Stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp.
- Möjlighet att göra om till en minitvåa
- Renoveringsbehov
- Mysigt belägen nära Långholmen
- Endast ca fem minuters promenad till T-bana