BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Kallforsvägen 26, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 7258
  • 622
  • 1119
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna moderna 2:a i populära HSB Brf Bandhagen. Här bor man högst upp i huset med modernt kök, balkong med kvällssol och stabil HSB-förening. 

Du välkomnas in i en rymlig hall med praktiskt klinkergolv i svart som sedan övergår i snygg parkett i hela bostaden. Här finns plats för avhängning och även en mindre arbetsplats för den som önskar. Köket är stort och har snygga luckor i vitt, bänkskiva i grå laminat och stänkskydd i rött kakel. Här finns integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin samt ugn och mikro i rostfritt. Köket har även ett härligt burspråk med stora fönster där ett stort matbord som rymmer 6-8 personer kan placeras. Intill ligger sovrummet som avskiljs med skjutdörr. Här ryms stor säng, sängbord och mycket bra förvaring i platsbyggda garderober. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för soffgrupp, byråer, tv-möbel m.m. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som rymmer matgrupp. Här njuter du av solen från lunch till sen kväll överblickande den lugna innergården. Badrummet är stambytt med klinker i svart och kakel i vitt och blå bård. Här finns toalett, handfat med kommod, dusch med duschvägg i glas, vädringsfönster och en tvättmaskin samt överskåp i vitt.

Till lägenheten hör ett källarförråd samt även en matkällare. Mycket stabil förening med låg belåningsgrad. Lägenheten ligger med goda kommunikationer och har man endast ett par minuters promenad till Bandhagen Centrum som erbjuder mataffär, café, restauranger samt goda kommunikationer.

Välkommen på visning!