BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 1

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 14664
  • 1480
  • 7740
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i populära Kvarnholmen med en oslagbar utsikt. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum, renoverat kök samt en fantastiskt utsikt mot Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City! Föreningen har även en gemensam uteplats med fin utsikt utanför bostaden som föreningens medlemmar kan använda.

Bostaden är fräscht renoverad med stilrena materialval. Här är det bara att flytta in! Bostaden erbjuder allt från ett välplanerat kök son renoverades 2019 som är fullt utrustat maskinellt, goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor och har en naturlig och bra matplats vid fönstret. Vardagsrummet är stort och luftigt och är väldigt lättmöblerat. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Från vardagsrummet har man den fantastiska utsikten mot Innerstan och Gröna Lund.

Bostaden har ett ordentligt och gediget sovrum! Sovrummet rymmer en större dubbelsäng och klädförvaring i form av garderober. Även från sovrummet har man den oslagbara utsikten.

Ytteffektivt badrum i tilltalande färger där du har dusch och handfat med förvaring samt wc.

Detta är en bostad som måste ses på plats. Varmt välkommen på visning!

- Välplanerad 2a med optimal planlösning.
- Oslagbar utsikt mot Stockholm City och Gröna Lund.
- Fantastiskt läge
- Kök fullt utrustad maskinellt och totalrenoverat 2019
- Mycket bra skick, bara att flytta in
- Nackas mest populära bostadsområde
- Härlig gemensam uteplats som föreningens medlemmar kan använda.
- God förening med låg avgift